20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Devler Ligi'nde bir mucize daha! Finalin adı belli oldu...

Devler Ligi'nde bir mucize daha! Finalin adı belli oldu...

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci finalist Ajax Tottenham karşılaşması sonucunda belli oldu. İngiltereli Tottenham'ı kendi sahasında konuk ettiği Hollanda ekibi Ajax deplasmanda 1-0 aldığı galibiyetin avantajıyla sahaya çıkmıştı. Peki, Ajax Tottenham maçı ne kaç kaç bitti? İşte Ajax Tottenham maçı geniş özeti ve gollerine dair aradıklarınız...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Devler Ligi'nde bir mucize daha! Finalin adı belli oldu...

Ajax Tottenham maçı kaç kaç bitti? ve Ajax Tottenham maçı geniş özeti ve golleri izle ile ilgili detaylarını haberimizde bir araya getirdik. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı Ajax Tottenham karşılaşması ile tamamlandı. İlk maçta İngiltere'de galip gelen Ajax, kendi sahasında olmanın da avantajıyla sahaya çıkarken, rakibi Tottenham, Şampiyonlar Ligi final yolunda zoru başarmanın peşindeydi. Peki, Ajax Tottenham maçı kaç kaç bitti? İşte, Ajax Tottenham maçı geniş özeti ve gollerine dair aradıklarınız...

Ajax Tottenham maçı geniş özeti ve golleri için tıklayın

Bu sezonki Şampiyonlar Ligi asla unutulmayacak! Liverpool'un ardından bir müthiş geri dönüşe de Totenham imza attı, tarihinde ilk kez Devler Ligi'nde finale kaldı.

Şampiyonlar Ligi tarihinin efsane maçlarına bir yenisi daha eklendi! Londra'da aldığı 1-0'lık yenilginin ardından Johan Cruyff Arena'da Ajax'a konuk olan Tottenham, 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazandı ve finalde Liverpool'un rakibi oldu.
  
KAPTAN KALDIĞI YERDEN  
Maça çok hızlı giren Ajax, henüz 5. dakikada kaptanı De Ligt'ın kafa golüyle öne geçti. Çeyrek finalde Juventus'u yıkan isim olan 19'luk savunmacı, böylece yarı finalde de gollerine devam etti. Dakikalar 35'i gösterirken sahneye çıkan Hakim Ziyech de şık bir golle farkı ikiye çıkardı. 
 
LUCAS MOURA! LUCAS MOURA! LUCAS MOURA!
İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Tottenham, ikinci yaarıda Lucas Moura ile tarih yazdı. 
 
55 ve 59. dakikalarda ağları sarsan Brezilyalı yıldız skoru 2-2'ye getirdi. Kalan dakikalar nefesleri keserken iki takım da direkleri geçemedi. Efsane maça noktayı koyan isim ise Lucas Moura oldu! 90+5'te attığı tarihi golle Amsterdam'ı yıkan Brezilyalı yıldız, Tottenham'ı finale taşıdı.

Tottenham böylece, 1 Haziran'da Madrid'deki Wanda Metropolitano Stadı'nda oynanacak final maçında Liverpool rakibi oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig'in şampiyon takımına haciz şoku!

Süper Lig'in şampiyon takımına haciz şoku!