20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Arda Turan'a yanıt geldi: 'Teklif yaptık...'

Arda Turan'a yanıt geldi: 'Teklif yaptık...'

Başakşehirli Arda Turan'ın katıldığı programda 'Galatasaray beni istemedi, isterseniz Ayhan Akman'a sorun neler yaşandığını' demesi üzerine Ayhan Akman'dan açıklama geldi. Bir açıklama da dönemin başkanı Dursun Özbek kanadından geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arda Turan'a yanıt geldi: 'Teklif yaptık...'

Başakşehir’in tecrübeli futbolcusu Arda Turan, Buket Aydın’la 40 programında Barcelona macerasının ardından Galatasaray'a neden transfer olmadığıyla ilgili soruyu, "Ayhan hoca ve Tudor oradaydı, onlara da sorsunlar.” şeklinde yanıtlamıştı.

CNN Türk’te yayınlanan ve büyük ses getiren programda Arda Turan, “Gelmedi, gelmedi! 'Galatasaray beni istemedi' diyemiyordum, utanıyorum insanlara ne diyeyim? Yani o zaman da oynarken Galatasaray beni istemedi. Bir kamuoyu yoklaması yapıyorlar, biraz taraftar, bir kaç mesaj. O zaman tamam. Ne yapayım ben Galatasaraylıyım ama Başakşehir ile en büyük hayallerimi yaşayacağım inşallah." açıklamasını yaptı.

"BİZ ARDA TURAN'I İSTEDİK AMA..."

Arda Turan’ın sözünü ettiği Ayhan Akman, o dönem Tudor’un yardımcısı olarak görev alıyordu. Akman, herkesin merak ettiği bu konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaparak Arda Turan'ın sarı kırmızılı kulübe neden transfer olmadığını duyurdu.

"Teknik ekip olarak biz Arda Turan'ı istedik. Benim de yakından tanıdığım ve futbolculuğunu çok iyi bildiğim Barcelona'dan Arda Turan'ı istememek olmazdı zaten. Futbola aç ve çıkış yapma isteğini de gözeterek Arda'yı istedik. Bize soruldu Arda için fikrimizi olumlu olarak ilettik. Teknik adam olarak Arda'yı istememek büyük hata olurdu."

"YÖNETİM, BAŞKAN UYGUN GÖRMEDİ"

"Hücum bölgesine çok önemli takviyeler yapılmıştı. Arda planı vardı son olarak... Yönetim, başkan uygun görmedi. Bonservis konusunda bedava çıkacaktı. Yönetimin tercihidir."

"DURSUN ÖZBEK İLE GÖRÜŞTÜ"

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Deneyimli oyuncunun bu açıklamalarını, eski başkan Dursun Özbek yönetimine soruldu. Yöneticiler “O dönem tüm transfer görüşmelerini Dursun Özbek yapıyordu. Dursun Özbek başkan, o dönemde bizzat Arda ile birebir bir görüşme yaptı. Yemekte bir transfer teklifi yapıldı. Arda, neden böyle bir yorum yaptı, bunu tam olarak anlamadık” ifadelerini kullandı.

CENK ERGÜN: "ARDA'YI İSTEDİK, GÖRÜŞTÜK"

Dönemin Sportif Direktörü Cenk Ergün “Arda’yı geçen sezon başında almak istedik. Görüştük ama bütün şartlar oluşmadı. O dönemde taraftarın Arda konusunda yaptığı olumsuz baskı da yönetimin karar alamamasında etkili oldu.” diye konuştu.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emniyet'ten kaç bin FETÖ'cü polis çıktı

Emniyet'ten kaç bin FETÖ'cü polis çıktı