22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Başkan resmen açıkladı! Transfer...

Başkan resmen açıkladı! Transfer...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Faruk Ilgas Tesisleri'nde düzenlenen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşma yaptı. Ali Koç, transfer çalışmalarının daha bitmediğini, iki stoper, bir orta saha ve bir forveti kadroya katmaya çalıştıklarını dile getirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan resmen açıkladı! Transfer...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer çalışmaları ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Bu sene tamamen hocamızın istekleri doğrultusunda, sportif direktörün isteği doğrultusunda bir transfer politikası belirledik. Transferlerde tenkit ediliyoruz. Siz basketbolda transfer yapıyorsunuz, biz futbolda görmek istiyoruz diye. Biz dünyanın en büyük spor kulübüyüz, mali sıkıntılar içindeyiz."

"Sadece futbol kulübü değiliz, bu anlayışla diğer branşlarda transfer yapıyoruz. Şu anda yaptığımız transferler doğru istikamette. .Bir ya da iki stoper, bir 6 numara bir forvet alacağız. Bir de işin gerçeği var. Vedat transferi büyük bir başarıdır. Garry Rodrigues'in buraya gelişi büyük bir başarıdır. Oradan bize saldırıyorlar. Kaynağını bulamadığımız bir saldırı. Tereddüdü olan varsa gelsin kulübe gösterelim sözleşmesini. Fenerbahçe taraftarına sesleniyorum. Hoca müşkül durumda değil. Elinde çok iyi bir kadro var. O da en iyisini yapacak. Omuz omuza verip bu takımı sırtlayacağız. Kimse mazeret üretmeyecek. Mesajı alan alsın buradan."

"Eljif çok genç yaşta büyük bir iş başardı. 18 yaşında Fenerbahçe A Takımı formasını giydi. Çok disiplinli, ciddi, meziyetini hafife almayan, gençliğin verdiği huyla disiplinsiz davranmayan, geleceği parlak bir futbolcumuz. Kulübümüz onun sayesinde ciddi bir transfer kaynağı elde etti. Ben arkadan iş çeviriyormuşum, iş ilişkilerimle Napoli'ye para veriyormuşum. Bunların sonu yok."

 "Can Bartu'nun heykeli dikilecek. Lefter ve Alex'in de heykeli yapılmıştı. Aynı sanatçı yapacak. İlgilenmek isteyen heykeltıraşlar bizimle iletişime geçebilir"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ülke karıştı! Haftalardır devam ediyorlar

Ülke karıştı! Haftalardır devam ediyorlar