20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Bir ilk gerçekleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'da katıldı

Bir ilk gerçekleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'da katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) olağan toplantısında konuşan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, "İlk kez bir cumhurbaşkanı bir kulüpte 25 yıl üye olarak yüksek divan kurulu üyesi oluyor." dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bir ilk gerçekleşti! Cumhurbaşkanı Erdoğan'da katıldı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu (YDK) Ekim Ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda...
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü'nün özel anı defterini imzaladı.
 
FENERBAHÇE YDK BAŞKANI VEFA KÜÇÜK'ÜN AÇIKLAMALARI
 
Olağan toplantımızı olağanüstü kılan Cumhurbaşkanımızın teşrifidir. Kulüp üyeliğinde 25 yılını tamamlayıp yüksek divan üyeliğini kazanmaları da bizim işin şereftir. İlk kez bir cumhurbaşkanı bir kulüpte 25 yıl üye olarak yüksek divan kurulu üyesi oluyor.
 
12 Cumhurbaşkanımızdan 2'si takım tutmuyordu. Geriye kalan 10 Cumhurbaşkanından başta Gazi Mustafa Kemal Paşa, sonra da şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan olmak üzere 6'sı Fenerbahçeli. Bu bizim için iftihardır. 2011 yılında bir önceki başkanımız, kulübümüze büyük emekler vermiş Aziz Yıldırım da kumpas sonucu cezaevine atılmıştır. Biz eziyet çeken bir kulübüz. Ama değerlerimizle iftihar ediyoruz. Çok değerli üyelerimiz var.
 
FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın asırlık çınar Fenerbahçe'nin çatısı altında bizlerle olmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız, kongre üyeliğinin 25. yılını doldurdu ve yüksek divan kurulu üyesi oldu. Çok tarihi günler yaşadı bu camia. Bu tarihi günlerin biri de bugündür. Her şeyden önce Fenerbahçeli vatanseverdir. En önemli kuruluş amaçlarımızdan biri olan gençleri vatanı korumak için hazırlamak. Fenerbahçeli, vatanını savunmak için koşar. Aynı 1. Dünya Savaşı'nda olduğu gibi. Mustafa Kemal Paşa'nın emriyle Anadolu'ya silah taşıyan bu camiaydı. General Harrington Kupası'nı kaldırıp, düşman kuvvetlerini cephede bozguna uğratan yine Fenerbahçe'ydi.
 
Barış Pınarı Harekatı'nın tüm kalbimizle yanında olduğumuzu tüm kalbimizle ilan etmiştik. Barış Pınar Harekatı'na başından beri destek verdiğimizi hep söyledik, bütün Mehmetçiklerimize buradan selam gönderiyoruz. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Çavuşoğlu'ndan Alman mevkidaşına ayar

Bakan Çavuşoğlu'ndan Alman mevkidaşına ayar