21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Cebelitarık Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? Cebelitarık Türkiye muhtemel ilk 11'ler belli mi

Cebelitarık Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? Cebelitarık Türkiye muhtemel ilk 11'ler belli mi

Karadağ ile 2-2 berabere kalan Türkiye A milli takımımız Dünya Kupası Elemeleri'nde Cebelitarık ile karşılaşıyor. Futbolseverler Cebelitarık Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? maç öncesinde araştırıyor. Karadağ maçında sarı kart yiyen Burak Yılmaz Cebelitarık Türkiye maçında olmayacak. İşte Cebelitarık Türkiye maçı muhtemel ilk 11'leri...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cebelitarık Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? Cebelitarık Türkiye muhtemel ilk 11'ler belli mi

A Milli Futbol takımımız Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonasında tüm maçlarını kaybeden Cebelitarık'a konuk oluyor. Maç öncesi Cebelitarık Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? en çok merak edilen sorulardan. Burak Yılmaz Karadağ maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Cebelitarık Türkiye maçına bu sebeple Enes Ünal'ın sahada olması bekleniyor. İşte Cebelitarık Türkiye maçı detayları...

CEBELİTARIK-TÜRKİYE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Cebelitarık Türkiye maçı Viktoria Stadyumu'nda bugün saat 21:45'te oynanacak. Cebelitarık-Türkiye maçını Estonya Futbol Federasyonu'ndan Kristo Tohver yönetecek. Cebelitarık Türkiye maçı ise TRT 1'den naklen yayınlanacak. 

cebelitarık türkiye

CEBELİTARIK-TÜRKİYE MUHTEMEL 11'LERİ

Cebelitarık: Coeling, Brito, Valarino, Barr, Ronan, , Wiseman, Bosio,  Torilla, Sergeant, Chipolina, Annesley, 

Türkiye: Altay (Uğurcan), Mert Müldür, Okay, Kaan, Orkun, Kerem, Enes, Zeki, Merih, Cengiz, Yusuf

ŞENOL GÜNEŞ KAYIP İSTEMİYOR

A Milli Takımımız'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Cebelitarık karşılaşması öncesi oyuncularından hem galibiyet hem de yüksek konsantrasyon bekliyor. Norveç ve Hollanda gibi güçlü rakiplere karşı odaklanma konusunda sıkıntı yaşamayan Milliler'in iç sahada, Letonya önünde 3-1'den 3-3'lük, son olarak Karadağ karşısında da 2-0'dan 2-2'lik beraberliğe razı olması, keyifleri bir hayli kaçırmıştı. Kısa süre içerisinde yoğun maç trafiği nedeniyle morallerin bozulmaması için büyük çaba harcayan tecrübeli hoca, takımını tekrar ayağa kaldırmak konusunda son derece kararlı.

'DAHA İYİSİNİ HAK EDİYORUZ'

Deneyimli teknik adamın, futbolcularıyla yaptığı toplantılarda, "Hatalarımızdan ders çıkarmamız ve rakip kim olursa olsun, 90 dakika boyunca konsantrasyonu elden bırakmamalıyız. Bir an önce toparlanmamız lazım. Çok yetenekli bir takımız ve daha iyisini hak ediyoruz. Cebelitarık önünde doğru oyunla 3 puanı alalım ve çok kritik olan Hollanda maçına en iyi şekilde çıkalım" dediği öğrenildi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ VE OZAN KABAK GELDİ

İngiliz kulüpleri, koronavirüs sebebiyle kırmızı listedeki ülkelere Milli oyuncularını göndermeme kararı almıştı. Bu sebepten de Karadağ karşılaşmasında 4 oyuncumuzdan yoksun çıkmıştık. Ancak sonrasında Brentford'dan, Galatasaray 'a kiralanan Halil Dervişoğlu, Cebelitarık mücadelesi için kampa dahil edildi. Dün de Leicester'dan Çağlar Söyüncü ve Schalke 04'ten Norwich'in yolunu tutan Ozan Kabak, Milli Takımımız'a dahil oldu. Ancak Watford'a yeni transfer olan Ozan Tufan'ın, oturma izni alamaması ve prosedür işlerinin uzun sürmesi nedeniyle kampa gelemediği belirtildi. Ancak gelen 3 oyuncumuz, Şenol Güneş'in görev vermesi durumunda kalan iki maçta da forma giyebilecek.

CEBELİTARIK-TÜRKİYE MAÇININ HAKEM KADROSU

Karşılaşmayı Estonya Futbol Federasyonu'ndan Kristo Tohver yönetecek. Tohver'in yardımcılıklarını Silver Koiv ve Sten Klaasen yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Joonas Jaanovits olurken, Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Allard Lindhout VAR, yine Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Jeroen Manschot ise AVAR olarak görev alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yük treni minibüse çarptı: 4 ölü

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde yük treni minibüse çarptı: 4 ölü