22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Dries Mertens'in menajerinden itiraf

Dries Mertens'in menajerinden itiraf

Dries Mertens'in Galatasaray'a transferinin perde arkasında yaşananlarla ilgili yıldız futbolcunun menajerinden çarpıcı açıklamalar geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dries Mertens'in menajerinden itiraf

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens'in menajeri Stijn Francis, Belçikalı futbolcunun Napoli'den ayrıldıktan sonra Juventus ile yaptığı transfer görüşmelerini ve sarı kırmızılı kulübe katılma kararını değerlendirdi.

"GALATASARAY GİDİLECEK EN İYİ KULÜPLERDEN BİRİYDİ"
397 maçta attığı 148 golle Napoli'de tüm zamanların en skorer ismi olan Mertens, İtalyan kulübündeki 9 yıllık macerasının sona ermesinin ardından geçtiğimiz aylarda takım arayışlarına başlamıştı. 35 yaşındaki futbolcunun menajeri Francis, yıldız oyuncunun Juventus'tan da teklif aldığın ancak Galatasaray'ı tercih ettiğini Belçika basınına açıkladı ve "Galatasaray'a geçiş uzun bir süreçti. Juventus seviyesinde başka bir üst düzey kulüp çıkmazsa gidilecek en iyi kulüplerden biriydi." ifadelerini kullandı.

"MERTENS NAPOLİ'DE KALMAK İSTİYORDU"
Mertens ile ilk hedeflerinin Napoli'de kalmak olduğunu vurgulayan Stijn Francis, "Napoli hikayesinin bittiğini çok geç anladık. Kalabileceğimize dair saf bir inancımız vardı çünkü aslında hiç ayrılmak istemiyorduk. Mayıs ya da haziranda her şey kararlaştırılacaktı, ancak sözleşme yenileme gerçekleşmedi. Onlardan çok bir şey istememiştik" diye konuştu.

"MERTENS 5 MİLYON AVROYU REDDETTİ"
Napoli ile yollarını ayırdıktan sonra Juventus'tan yıllık 5 milyon avroluk bir transfer teklifi aldıklarını itiraf eden menajer, "Juventus'un teklifiyle karşılaştırırsanız, Napoli'den istediğimiz çok azdı. Gerçek bir pazarlık bile yapmadık. Juventus ile Dries için ciddi ve ilginç bir görüşme oldu. Ama o bu transferi yürekten yapamayacağını biliyordu. Bu nedenle gerçekleşmedi. Bayern Münih veya Barcelona benzer tekliflerde bulunsaydı, oraya gitmekte herhangi bir sıkıntı yaşamayacaktı." açıklamasını yaptı.

"ENDONEZYA MERTENS İÇİN D PLANIYDI"
Belçikalı futbolcunun o dönem Endonezya'ya transfer olma ihtimalinin de doğduğunu söyleyen Francis, "Seçeneklerden biri de Endonezya'da bir yıl oynamaktı. Endonezya'nın şampiyonu Bali United onu takip etti. Ancak bu teklif Mertens için B değil, D planı gibiydi." ifadelerini kullandı.

"BELÇİKA'YA DÖNMEK İSTEMEDİ"
Dries Merten'in Belçika'ya dönme düşüncesi olmadığını belirten menajer, Royal Antwerp'ten teklif aldıkları iddiasının doğru olmadığını şu sözlerle dile getirdi:

"Söylentilerin aksine Royal Antwerp ile hiç görüşmedik. Toby Alderweireld, Antwerp'e transfer olduktan sonra 'Mertens de bu takıma gidebilir mi?' düşüncesi doğdu ancak sadece düşüncede kaldı. Dries Belçika'ya dönmek istemedi."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Jorge Jesus kararını verdi! Bambaşka bir 11...

Jorge Jesus kararını verdi! Bambaşka bir 11...