16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız'a evinde yenildi

Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız'a evinde yenildi

THY Euroleague'in 3. haftasında Fenerbahçe Beko, evinde konuk ettiği Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız'a 57-76 mağlup oldu. Sarı-lacivertli ekip, bu sonuçla organizasyondaki ilk yenilgisini aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız'a evinde yenildi
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına 76-57 mağlup olarak zor bir müsabaka geçirdi.

Fenerbahçe Beko'nun Zorlu Başlangıcı

Mücadeleye tutuk başlayan Fenerbahçe Beko, hücumda zorlanırken Kızılyıldız karşısında 7-0'lık bir seriye maruz kaldı. Nigel Hayes-Davis'in çabalarına rağmen ilk çeyreği 5-17 geride kapatan sarı-lacivertli ekip, ilk bölümü 26-12 geride tamamladı.

İkinci Çeyrekte Fenerbahçe Beko'nun Direnci

İkinci periyotta Kızılyıldız'ın hızlı başlamasına rağmen Fenerbahçe Beko, savunmada agresif oynayarak farkı kapatmaya çalıştı. 10-0'lık bir seri yakalayarak farkı 9 sayıya indiren Fenerbahçe Beko, devreyi 31-38 geride kapattı.

Fenerbahçe Beko'nun Mücadelesi

İkinci yarıda da karşılıklı basketlerle başlayan mücadelede her iki takım da hücumda zorlandı. Fenerbahçe Beko, üst üste hücum hataları yaparken Kızılyıldız farkı açmayı başardı.

Karşılaşmanın Sonu

Karşılaşmanın son periyodunda da Fenerbahçe Beko'nun etkisiz performansı devam etti ve Kızılyıldız farkı açarak maçı 76-57 kazandı. Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde ilk yenilgisini almış oldu.

Fenerbahçe Beko'nun Sonraki Maçı

Fenerbahçe Beko, bir sonraki maçında Alba Berlin ile 17 Ekim Perşembe günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Müsabaka Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşecek.

Oyuncu Kadroları ve Hakem Bilgileri

Fenerbahçe Beko: Baldwin 3, Hayes-Davis 20, Zagars 2, Colson 9, Marjanovic, Sertaç Şanlı 2, Melih Mahmutoğlu 3, Hall 10, Pierre 5, Melli 1, Birch 2

Kızılyıldız: McIntyre 8, Canaan 3, Kalinic 7, Bolomboy 18, Daum 14, Teodosic 2, Mitrovic 7, Nedovic 17, Dobric, Giedraitis, Dos Santos, Davidovac

Hakemler: Piotr Pastusiak (Polonya), Carlos Cortes (İspanya), Thomas Bissuel (Fransa)

Sonuçlar: 1. periyot: 12-26, Devre: 31-38, 3. periyot: 42-54

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'de ilk oy verme işlemi başladı

ABD'de ilk oy verme işlemi başladı