20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Galatasaray'da takımdan gönderilecek 5 futbolcu

Galatasaray'da takımdan gönderilecek 5 futbolcu

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında sahasında 2. Lig takımı Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu ve taraftarlarına büyük bir şok yaşattı. Alınan hezimet sonrası teknik direktör Fatih Terim 5 futbolcuyu takımdan gönderme kararı aldı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'da takımdan gönderilecek 5 futbolcu

Galatasaray evinde tuzla buz oldu. Sarı-kırmızılılar Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de başarısız sonuçlarla taraftarını üzerken Türkiye Kupası'nda da büyük bir şok yaşadı. Sarı-kırmızılılar, TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'a 2-0 mağlup olarak beklemediği bir mağlubiyet aldı.

Galatasaray 4 maçtır kazanamıyor
Galatasaray, en son Gaziantep FK galibiyetinin ardından 2 Süper Lig, 1'er UEFA Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 4 müsabakada galibiyet sevinci yaşayamadı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Galatasaray, sahasında karşılaştığı TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu. Bu maçla birlikte sarı-kırmızılıların galibiyet hasreti de devam etti.

"Futbolcularım keşke şanslarını değerlendirseydi"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Tuzlaspor maçı sonrası şunları söyledi:

"Kendi oyuncularıma söyleyeceğim şey, keşke şanslarını değerlendirselerdi; özellikle 5-6 kişi."

"Açıkçası forma verdiğim oyuncuların bu formayı çıkarmamasını isterdim üstünden ve sezon sonuna kadar da bana bu formayı vermeyi mecbur etmelerini isterdim"

"Bugün söylenecek en önemli şey, bir defa Tuzlaspor'u tebrik etmek."

"Oynanan oyuna da çok kötü demek lazım. Tuzla iyi mücadele etti. Bizden daha çok koştular, uğraştılar, didindiler, gol de attılar, 2-0 da öne geçtiler ve bitirdiler."

"Canı gönülden tebrik ediyorum. Kendi oyuncularıma söyleyeceğim şey, keşke şanslarını değerlendirselerdi; özellikle 5-6 kişi. Galatasaray takımı mağlup olmuşsa, bunun bahanesi, sebebi olmaz."

"Bana göre oyunun en iyisi, en genç olan Emin'di. 16 yaşında çok da kolay değil. Galatasaray, rakip oynasına müsaade edemez, bu en önemli etken. Rakibi kendi sahasında kapatır, kontrataklara, çabuk ataklara hazırlıklı olur."

"Bugün çok pozisyon da bulamadık, konuşacak fazla bir şey yok. Bunu tekrar dertleşmek isterim. Bugün sahada en büyük fark, 'Hocam bana bu formayı niye verdin' diyecek futbolcular vardı."

Fatih Terim biletlerini kesti
Fatih Terim bu karşılaşmanın ardından birçok futbolcu ile yolları ayırma kararı aldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Tuzlaspor maçında Seri'nin performansı hem Terim'i hem de sarı-kırmızılı taraftarları çileden çıkardı.

Fatih Terim'in devre arasında göndereceği isimlerin başında da Fildişili yıldız geliyor.

Nagatomo'nun çabası da fayda etmedi
Tuzlaspor maçında sağ bekte görev yapan Nagatomo, istekli bir oyun sergilese de yaptığı hatalar ve etkisiz ortalarıyla takımına yeterli desteği veremedi.

Galatasaray'da ilk ilk hedef Nagatomo'ya kulüp bulup göndermek. Ancak Nagatomo'nun 2 milyon euro'luk maaşı konusunda sıkıntı çıkabilir.

Belhanda kendini bulamıyor
Taraftara küfür ettikten sonra bir türlü kendine gelemeyen yıldız futbolcu, Tuzlaspor maçına oyuna sonradan dahil oldu. Yıldız futbolcu istekli bir görüntü sergilese de takımına yeterince katkı sağlayamadı. Her geçen gün eriyen yıldız futbolcuyla da devre arasında yollar ayrılacak.

Taylan kiralık olarak gidiyor
Galatasaray'a geldiği günden bu güne kadar oynatılmadığı için sürekli taraftarlar tarafından eleştirilen Terim, Taylan Antalyalı'yı kiralık olarak göndermeyi planlıyor.

Taraftardan Emre Mor isyanı
Galatasaray'da en kötü isimlerin başında ise Emre Mor geliyor. Tuzlaspor maçında oynadığı futbolla taraftarı adeta çileden çıkaran Emre Mor, Fatih Terim'in de gözünden düştü. 1 sene kiralık olarak gelen yıldız futbolcu da devre arasında takımdan ayrılabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaza yerini temizlerken ölen kişinin oğlu olduğunu öğrendi

Kaza yerini temizlerken ölen kişinin oğlu olduğunu öğrendi