20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor G.Saray derneğinden F.Bahçe'ye yardım çağrısı!

G.Saray derneğinden F.Bahçe'ye yardım çağrısı!

Konya Galatasaraylılar Derneği ve GS Dernekleri Platformu Başkanı Sıtkı Korkmaz, tüm Galatasaray derneklerini, Fenerbahçe Kulübü'nün başlattığı 'Fener ol' kampanyasına 'Fener ol'mayız ama Fenersiz de ol'mayız' sloganıyla katılmaya çağırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
G.Saray derneğinden F.Bahçe'ye yardım çağrısı!

Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği ve Galatasaray Dernekleri Platformu Başkanı Sıtkı Korkmaz yaptığı açıklamada, FenerbahçeKulübü tarafından başlatılan 'Fener Ol' projesini değerlendirdi.

Konuya Fenerbahçe'nin iç meselesi ya da sadece Fenerbahçelileri ilgilendiren bir durum gözüyle bakmadıklarını ifade eden Sıtkı Korkmaz, "Gerek sportif başarıda gerekse de ekonomik anlamda Fenerbahçe'nin tarihinin en kötü durumunda olması herkesten önce bizleri üzmektedir. Çünkü Galatasaray ruhu, yarışmacı, rekabeti hayatının her anında yaşamak isteyen, dinamizmi seven, dinamizmini korumak için de ezeli rakiplerinin kendisini arzulu bir şekilde takip etmesini umut eden bir ruhtur. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin son dönemde içine düştüğü durum en çok da biz Galatasaraylıları üzmektedir. Gerek sportif gerekse de ekonomik anlamda çöken Fenerbahçe'nin olduğu lig, Galatasaray için yarışmasız, tatsız ve tutsuz bir ligdir” dedi. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tarafından başlatılan kampanyayı olumlu gördüklerini ifade den Korkmaz projeyi 'Fener ol'mayız ama Fenersiz de ol'mayız' sloganıyla desteklerini kaydetti. Korkmaz, "Galatasaray derneklerine çağrıda bulunuyor, Fenerbahçe'nin kampanyasına 1905'er TL katkıda bulunmalarını istiyorum. Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak aynı miktarda bir yardımda bulunacağız. Şimdiden kampanyanın hayırlı olmasını diliyor ve Fenerbahçe'nin eski günlerine dönerek arzulu takibini sürdürmesini temenni ediyorum ” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akılalmaz olay! Dakikalarca odunla dövdüler

Akılalmaz olay! Dakikalarca odunla dövdüler