25 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor 20 dakikada büyüledi! Topun ağzındaki isim takımda kalıyor

20 dakikada büyüledi! Topun ağzındaki isim takımda kalıyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus'un son hazırlık maçında takımdan gönderilmesi gündeme gelen Burak Kapacak'ın performansından bir hayli etkilendiği ve takımda kalması yönünde rapor verdiği ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
20 dakikada büyüledi! Topun ağzındaki isim takımda kalıyor

Yeni sezonda şampiyonluk hedefine kitlenen Fenerbahçe, yeni hocası Jorge Jesus ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Portekizli hoca, gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık maçlarında hırslı bir görüntü ortaya çizerken başarılı teknik direktörün bu tavrı Ali Koç ve yönetimini oldukça memnun ediyor.

İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINDA EZDİ GEÇTİ
İlk hazırlık maçında Kuzey Makedonya ekibi FC Shkupi ile karşılaşan Sarı-Lacivertliler mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrılırken, ikinci hazırlık mücadelesinde Tirana ile karşı karşıya gelmiş ve rakibini Berisha, Novak, Pelkas ve Samatta'nın golleri ile 4-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

BURAK KAPACAK'A HAYRAN KALDI
Yeni sezon öncesi düzenlenen hazırlık karşılaşmalarıyla takımı ve oyuncuları yakından tanıma fırsatı yakalayan Portekizli hoca, özellikle ilk maç sonrası Luiz Gustavo'nun kendisini şaşırtması ve beklentilerin altında kalması sonrası 'yetersiz' raporu verirken, ikinci maç sonrası da genç oyuncu Burak Kapacak'ın da kendisini olumlu anlamda şaşırttığı öğrenildi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ ASKIYA ALINDI
Geçtiğimiz sezon Bursaspor'dan 1.35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Sarı-Lacivertli takıma katılan oyuncu ne Vitor Pereira ne de İsmail Kartal döneminde pek fazla forma şansı bulamamış ve takımdan ayrılması gündeme gelmişti. 22 yaşındaki futbolcunun bu sezon tekrar Süper Lig'de mücadele edecek Ankaragücü'ne transfer olacağı yönündeki iddialar güçlenirken, Tirana maçındaki performansıyla Jorge Jesus'u büyülediği, bu gelişme sonrası Sarı-Lacivertli yönetimin transfer görüşmelerini askıya aldığı öğrenildi.

SAMATTA'YA GOL ATTIRDI
Tirana maçında 67. dakikada Osayi-Samuel'in yerine oyuna dahil olan Burak Kapacak, sağ kanatta başarılı bir performans gösterirken, mücadelenin son skorunu belirleyen golde Samatta'ya asist de yapma başarısı göstermişti. Sarı-Lacivertli formayla geçtiğimiz sezon 6 lig 1 Türkiye Kupası mücadelesine çıkan Burak Kapacak çıktığı bu karşılaşmalarda yalnızca 73 dakika sahada kaldı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burun kanamasıyla başladı! Türkiye'de 2., dünyada 3. vaka oldu

Burun kanamasıyla başladı! Türkiye'de 2., dünyada 3. vaka oldu