19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Özbek: Satmadan takviye yapacağız

Özbek: Satmadan takviye yapacağız

Galatasaray Başkanı Özbek, 25’inci şampiyonluğa ulaşmak ve Devler Ligi’nde başarılı olmak için kadroyu bozmadan güçlendireceklerini söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Özbek: Satmadan takviye yapacağız
KAYNAK: Haber Merkezi

Göreve geldikten sonra iki yıl üst üste şampiyonluk sevinci yaşayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, üçüncü şampiyonluğunu yaşamak istediklerini söyledi. Geride kalan sezonun değerlendiren Özbek, “İki takım arasında geçen bir yarış oldu. Daha çok takım olsaydı, daha keyifli bir lig olabilirdi. Önümüzdeki sezon böyle bir lig olmasını diliyoruz. Bizim hedefimiz, 25’inci şampiyonluğu almanın yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı sonuçlar almak. Bunun için hazırlanıyoruz. Şampiyon kadrodan kimseyi satmadan, 3-4 transfer yaparak daha da güçlü bir kadro kurmayı planlıyoruz” dedi. Şampiyonluğa ulaşan teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Özbek, “Taraftarımız da her zaman yanımızda oldu. Maçlarımızı 50 bin kişiye oynadık. Kombineleri bıraksak bir günde biter. Stat kapasitemizi artırmanın yolunu da arıyoruz” diye konuştu.

SEZON AÇILIŞI 3 TEMMUZ’DA

Galatasaray, 2024-2025 sezonu hazırlıklarına 3 Temmuz’da İstanbul’da başlayacak. Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ilk etap kampı, 9-18 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’nın Geinberg bölgesinde gerçekleşecek. Sarı-kırmızılılar, ikinci etap kampını ise 22-27 Temmuz tarihleri arasında Avusturya’nın Irdning bölgesinde yapacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOFAŞ, Reed’i kadrosuna kattı

TOFAŞ, Reed’i kadrosuna kattı