20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Anlaşma tamam! O isimle birlikte geliyor

Anlaşma tamam! O isimle birlikte geliyor

Aytemiz Alanyaspor ile Süper Ligde müthiş bir sezon çıkaran teknik direktör Sergen Yalçın'ın yeni sezon için Beşiktaş ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi. Yalçın'ın yanında Efecan Karacan'ı da getireceği belirtildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Anlaşma tamam! O isimle birlikte geliyor

A Milli Takım ile anlaşan ve sezon sonu Beşiktaş'taki görevinden ayrılacak olan teknik direktör Şenol Güneş'in yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah beyazlı ekipte Sergen Yalçın ismi artık yüksek sesle anılıyor.

13 hafta sonunda 12 puanlı Alanyaspor'u dipten alıp 5.sıraya kadar çıkaran ve göreve geldiği günden beri daha evinde mağlubiyet yüzü görmeyen Sergen Yalçın adım adım Beşiktaş'a yaklaşırken, genç teknik adamın Bahçeşehir Stadı'nda Başakşehir, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi devler karşısında bileğinin bükülmemesi bir hayli dikkat çekti.

SERGEN YALÇIN EFECAN'LA BERABER GELECEK

Beşiktaş'ın alt yapısından yetişen ve siyah beyazlı formayla büyük başarılara imza atan Sergen Yalçın'ın yeni sezonda takımın başına geçeceği iddia edilirken, Başkan Fikret Orman'ın 47 yaşındaki çalıştırıcıya şimdiden 'kadro planlamanı yap' dediği belirtildi. Kulübü kılcal damarlarına kadar bilen ve camianın içerisinden gelen Sergen'in yardımcılarıyla beraber kolları sıvadığı öğrenilirken, Yalçın'ın göreve başlar başlamaz Alanyaspor'dan öğrencisi olan Efecan'ı da Beşiktaş'a getireceği, 29 yaşındaki orta sahaya kadrosunda şans vereceği bildirildi.

EFECAN LENS'TEN DAHA İYİ

Bu sezon Alanyaspor'un en önemli oyuncusu olan Efecan 32 maçta 2 gol 7 asistlik performansıyla göz doldururken, tecrübeli futbolcunun sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Quaresma ve bir türlü bekleneni veremeyen Lens'in yerini rahatlıkla doldurabileceği düşünülüyor. Şubat ayında kulübüyle sözleşeme yenileyen Efecan, oynadığı futbolla milli takıma kadar yükselmeyi başarmıştı.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaza yapan gencin sorduğu soru olay oldu

Kaza yapan gencin sorduğu soru olay oldu