20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Falcao sorusuna İtalyanca cevap verdi

Falcao sorusuna İtalyanca cevap verdi

Basın toplantısında söz alan yabancı bir muhabir, Fatih Terim’e Falcao ile ilgili soru sorarken muhabir, Terim’den sorduğu soruya İtalyanca cevap vermesini istedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Falcao sorusuna İtalyanca cevap verdi

Deneyimli teknik adam, gazetecinin isteği üzerine İtalyanca cevap verirken, Terim’le muhabir arasında geçen konuşma tercüme edilmedi.

Fatih Terim'in açıklamalarından önemli ayrıntılar..

"BELHANDA BİZİM İÇİN ANAHTAR GİBİ"
"Belhanda bizim için çok önemli bir oyuncu. 'Anahtar' kelimesini kullanabileceğimiz oyunculardan bir tanesi... Alternatifi de pek yok. Beklemediğimiz anda yaşadığımız beklemediğimiz bir kayıp. Belki yazılanlardan daha kısa sürede dönecek ama yapacak da bir şey yok"

"4 HAFTADAN MEMNUN DEĞİLİM"
"4 haftadan Fatih Terim olarak memnun olmam mümkün değil. 5 puan kaybetmişiz. Nasıl kaybettiğimiz önemli değil. Her hafta kırmızı kart görmüşüz, görmemişiz önemli değil. Demek ki iyi oynamamışız."

"SÜRE İSTEYEN BİR TEKNİK ADAM DEĞİLİM"
"Afrika Kupası'nda oynamış çok oyuncumuz vardı. Bu oyuncular 2 hafta sonra kampa geldiler. Bu kadar karmaşık bir oyuncu topluluğunu birleştirmek süreç alıyor. Ben sabır isteyen, zaman isteyen bir teknik adam değilim ama süreç alıyor."

"MİLLİ OYUNCULAR BAZEN SIKINTI YAŞIYOR"
"Milli takımlara oyuncu vermek gurur vesilesi ancak bu sayı fazla olursa dönüşler sıkıntı olabiliyor. Bu tip sıkıntılarımız var. En basiti Lemina... 40 dakikayı çıkarır diye düşündük ama o bile olmadı. Her geçen zaman bizim lehimize olacak diye düşünüyoruz."

"Düşünün Muslera 24 saat evvel geldi. 16 saat yolculuktan sonra geldi. Nagatomo aynı şekilde... Oynadıkça daha iyi olacağız. 4-5 mevkimizde yeni oyuncularımız var."

"FALCAO 9'DA GELİYOR, 4'TE GİDİYOR"
"Falcao 2-3 haftalık bir gecikmeyle geldi. Dolayısıyla bu kadar hafta da oynayamadı. 11'deki idmana 9'da gelip 3'te 4'te gidiyor. İyi de çalışıyor. Son maçtaki açlığı ve konsantrasyonu beni memnun etti. 'Yoruldum' diye haber yollamış ondan çıkarmışlar oyundan... Her gün daha iyiye gidecektir. Futbolculuğuna zaten diyecek bir şey yok ama karakterini de gösterdi."

"DİAGNE'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
"Takımlar arası oyuncu geçişine hep sıcak baktım. Hiçbir zaman da bir şart koşmadım. Tüm kiralık gönderdiğim oyuncular da bize karşı oynadı. Diagne de bunlardan bir tanesi... Ona bize katkı verdiği için teşekkür ediyorum. Galatasaray'a hizmet etmiş hiçbir futbolcuya negatif şekilde bakılmaz bu kulüpte. Şimdi rakibimiz. Elbette o da kendi takımının kazanmasını isteyecektir. Ona sonsuz başarılar diliyorum. Kendisine ve ailesine de selamlar yolluyorum."

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig’de en hırçın başlangıç

Süper Lig’de en hırçın başlangıç