20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Vedat Muriç'e büyük tepki! "Tam bir skandal"

Vedat Muriç'e büyük tepki! "Tam bir skandal"

Dün gece Bayern Münih'e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi maçının ardından Lazio taraftarı Vedat Muriç'e büyük tepki gösterdi. Taraftarlar Vedat için "Havaalanında bırakın. Tam bir skandal" ifadelerini kullandılar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vedat Muriç'e büyük tepki! "Tam bir skandal"

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Lazio 4-1'n rövanşında Bayern Münih'e konuk oldu. İtalyan temsilcisi 2-1 mağlup olurken Vedat Muriç maça 11'de başladı. Kosovalı golcü 55 dakika sahada kalırken yaptığı hatanın ardından çok sert sözlerle eleştirildi.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Bayern Münih, sahasında Lazio'yu ağırladı. Allianz Arena'da oynanan karşılaşmayı Bayern Münih 2-1 kazanarak toplamda 6-2'lik skora ulaştı ve çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Karşılaşmanın 33. dakikasında Lewansowski'nin penaltı golüyle öne geçen Bayern Münih ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Penaltıya sebebiyet veren isim ise Vedat Muriç oldu.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü elinde bulunduran Alman devi, 73. dakikada Choupo-Moting'in golüyle farkı ikiye çıkardı. 82. dakikaya gelindiğinde Parolo farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Bayern Münih sahadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.

İlk yarıda Vedat'ın sebebiyet verdiği penaltı sonrasında Lazio taraftarı Vedat Muriç'e büyük tepki gösterdi. Taraftarlar Vedat için "Havaalanında bırakın. Tam bir skandal" ifadelerini kullandılar.

Bir Lazio taraftarı kulübün resmi twitter hesabından yapılan paylaşımın altına, "Fares ve Vedat'ı havalanında bırakın. Onları unutmuş gibi davranın." yorumunu yaptı.

Bir başka taraftar ise aynı paylaşımın altına, "Utanç verici. Inzaghi neden hala Muriç'i oynatıyor. Tam bir skandal." yorumunu yaptı.

Lazio taraftarları hakemin skandal bir penaltı kararı vermesine rağmen Vedat'ın çok etkisizi bir performans sergilediğini belirten yorumlar yaptı. Bir başka taraftar ise, "Muriç korkunç bir futbolcu. Takımı 1 kişi eksik oynatıyor." yorumunu yaptı.

Vedat Muriç bu sezon 5 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında takımına gol veya asist katkısında bulunamadı. Kosovalı golcünün ligde ve kupada 1 golü bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'de yeni MYK ve MDK üyeleri belli oldu

MHP'de yeni MYK ve MDK üyeleri belli oldu