21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Win Sports TV nasıl izlenir?

Win Sports TV nasıl izlenir?

Win Sports canlı izle ve Win Sports frekans bilgileri bugünün en çok okunan spor haberleri arasına girdi. Radamel Falcao’nun Galatasaray’a transfer olması üzerinde sarı kırmızılı takımın maçlarının ülkesinde canlı yayınlanması kararı alındı. Peki, Win Sports nasıl canlı izlenir? İşte, Win Sports frekans bilgileri…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Win Sports TV nasıl izlenir?

Falcao’nun transferinin ardından, ülkesinde Galatasaray’ın maçları canlı yayınlanacak. Bu hafta gerçekleşecek Galatasaray Fenerbahçe derbisi de canlı olarak yayınlanacak ilk karşılaşma. Bu haberi duyan pek çok futbolsever, Win Sports canlı izleme yollarını araştırıyor. Haberimizde Win Sports frekans bilgilerini bir araya getirdik. İşte ayrıntılar…

WİN SPORTS TV NASIL İZLENİR?

Win Sports TV kanalı, Hotbird uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun Hotbird uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra Win Sports TV’yi frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

WİN SPORTS FREKANS BİLGİLERİ

Uydu Adı : Türksat 3A
Frekans : 12685
Polarite : V (Dikey)
Sembol : 30000
FEC : 2/3
Kapsama Alanı : Batı
Şifre : Şifresiz
Kalite :
Video PID :
Audio PID :

Win Sports TV, Galatasaray'ın ilk olarak 28 Eylül'de Türk Telekom Stadı'nda Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacağı derbinin canlı olarak yayınlanacağını, ardından tüm lig maçlarının ekranlara geleceğini belirtti.

“Bütün Kolombiya Galatasaray’ı destekleyecek”

Türkiye Ligi’nde çok büyük çekişmeye sahip iki takım karşılaşacak. Bütün Kolombiyalılar Galatasaray’ı destekleyecek. Falcao’nun takımının kazanmasını isteyeceklerdir. Falcao’yu Galatasaray’da da başarılı görmek istiyorlar. Kolombiya’nın tarihinde en iyilerden biri Falcao. Çok sayıda futbolsever Galatasaray-Fenerbahçe derbisini takip edecek.

“Süper Lig’den maksimum 4 maç yayınlayacağız”

Kesin olarak Türkiye Ligi’ni Kolombiya’da yayınlayacağız. Maksimum 4 maç yayınlayacağız. Türkiye Ligi’ni takip ediyoruz. Falcao’nun maçlarını tabi ki yayınlayacağız.

“Kolombiya tarihinde bir ilk yaşanacak”

İlk kez Kolombiya’da böyle bir şey olacak. Daha önce Türkiye Ligi yayınlanmamıştı burada. Kolombiya tarihinde bunun bir ilk olduğuna dikkati çekmek isterim.

“Kolombiya’daki insanlar Falcao’nun maçlarını görmek istiyor”

Kolombiya’dakiler elbette memnun. Kolombiya’nın bütününde Falcao’nun maçlarını görmek istiyor insanlar. Biz de bu talebe cevap veriyoruz. Falcao’nun Galatasaray performansı için Kolombiyalılar heyecanlı. Bana bu önemli gelişmelerin geri bildirimi çok olumlu döndü. Kolombiyalılar mutlular. 

“Falcao’nun da maçların yayınlanacağından haberi var”

Radamel Falcao’nun da maçların Kolombiya’da yayınlanacağından haberi var. Ortak arkadaşlarımız var. O da maçların ülkesinde yayınlanacağı için mutlu. Elbette ki performansı ülkesinde yankılanacak. Türkiye’den yolu geçmiş birçok Kolombiyalı oyuncu var. Bu maçların son derece ilgi göreceğini düşünüyorum.

 Galatasaray-Fenerbahçe maçını Mondragon yorumlayacak!

Mondragon ile daha önce anlaştık. Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yayınlayacağız. Mondragon yorumcumuz olacak. Bundan sonraki maçlarda da bizimle birlikte olacak. Bu tip maçların atmosferini çok iyi bilecek. Yayın maratonumuz bu maçla başlayacak.   

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Erdoğan'dan tepki! 'Sosyal medyada densizlik yapanlar var'

Erdoğan'dan tepki! 'Sosyal medyada densizlik yapanlar var'