24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film MasterChef'te eleme adayları belli oldu

MasterChef'te eleme adayları belli oldu

MasterChef'te 23 Ekim'de dokunulmazlık oyununu kazanan mavi takım, eleme adayları ise Kerem ve Semih oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Ezgi, Kerem'i ilk eleme adayı olarak seçti. 23 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef'te eleme adayları belli oldu

MasterChef Türkiye'nin 23 Ekim tarihli bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Kırmızı ve mavi takım arasında geçen bu çekişmeli mücadelede, şefler yarışmacılardan pirinç yemekleri yapmalarını istedi. İki takım da lezzet dolu tabaklarıyla jüriyi etkilemeye çalıştı. Peki, 23 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu? İşte detaylar...

MasterChef 23 Ekim Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

23 Ekim MasterChef Türkiye'de dokunulmazlık oyununda pirinç yemekleri konseptiyle yarışan takımlardan mavi takım başarılı performansı ile öne çıktı ve dokunulmazlık oyununu kazandı. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık oyununda tekrar karşı karşıya geldi.

MasterChef Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, eleme potasına girmemek için bireysel dokunulmazlık oyununda mücadele etti. Günün sonunda en başarılı tabağı çıkaran Ezgi, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim oldu ve takım arkadaşlarından birini eleme adayı olarak seçme hakkı kazandı.

23 Ekim MasterChef Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Ezgi, haftanın ilk eleme adayı olarak Kerem'i seçti. Takım içerisindeki yapılan oylamada ise ikinci eleme adayı Semih oldu. Böylece 23 Ekim tarihinde MasterChef Türkiye'de eleme potasına giren isimler Kerem ve Semih olarak belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suriye ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı!

Suriye ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı!