19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Yaşam En değerli varlıklarımız annelerimiz için Anneler Günü mesajları

En değerli varlıklarımız annelerimiz için Anneler Günü mesajları

En değerli varlıklarımız annelerimiz için Anneler Günü mesajlarını haberimizde bir araya getirdik. Anneler gününe çok kısa bir süre kala milyonlarca kişi annesini mutlu etmek için gönderebileceği Uzun, kısa, resimli ve anlamlı Anneler Günü mesajlarını araştırıyor. Uzakta olsalar bile sadece varlığıyla huzuru hissettiğimiz annelerimiz her şeyin en güzeline layıklar. İşte, bir çift güzel söz ile mutlu olabilen anneler için en güzel Anneler Günü mesajları...

6 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
En değerli varlıklarımız annelerimiz için Anneler Günü mesajları

Bir gün değil, bir ömür bile uğraşsak haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerin günü 12 Mayıs 2019 Pazar günü kutlanacak. Bu özel günde annesine yapacağı çeşitli sürprizlerle birlikte, dile getiremediği duyguları tüm samimiyetiyle annesine söylemek isteyen milyonlarca kişi, en güzel uzun, kısa, resimli ve anlamlı Anneler Günü mesajlarını arıyor. Özellikle Türk kültüründe kalabalık bir ortamda yetişen bireyler, annelerinin yanı sıra teyze, hala ve yenge gibi akrabalarını da anne gibi benimsiyor. Durum böyle olunca da etrafında Anneler Günü'nde incelik yaparak gönlünü almak istediği pek çok kişi oluyor. İşte, en değerli varlıklarımız annelerimiz için Anneler Günü mesajları da bu durumda yeterli olmasa bile bir kurtarıcı gibi pek çok kişinin imdadına yetişiyor. Haberimizde, en güzel duyguları dile getiren, kalplerden kopup gelen hisleri kelimelere döken en güzel uzun, kısa, resimli ve anlamlı Anneler Günü mesajlarını bulabilirsiniz...

Uzun, kısa, resimli ve anlamlı Anneler Günü mesajları

Gücüme güç, umudumа umut kаtаn аnnem. Anneler günün kutlu olsun!

Bir çocuk için hayatta en büyük şans iyi bir aileye sahip olmaktır. İyi ki benim annemsin canım annem. Anneler gününü kutlarım. 

Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.
 
En güzel insаn, en güzel аnnem, koruyucu meleğim. Ellerinden öperim.

Annem annem ben sensiz hep eksiğim Yanında olmasam da, sen yine benimlesin.

 

Düşündüm de hayatta en çok sana ihtiyacım var anne. Hep yanımda olduğun için teşekkür ederim. Anneler günün kutlu olsun. 

Beni benden çok sevdiğine inаndığım tek insаn, ANNEM. Ellerinden öperim.

Anneler çiçek gibidir, onları hep mis kokulu yerlerde görebilirsin, senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Anneler günün kutlu olsun canım anam.

Senin kucağın, senin merhametin beni yaşama bağlıyor sevgili anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Anneler günü kutlu olsun.

Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum. Ellerinden öperim.

Gözyaşlarımı dindiren, beni hayata getiren ve hayata bağlayan canım annem. Anneler günün kutlu olsun.

Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. İyi ki varsın canım annem.

Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım. Umarım senin kadar sevgi dolu olurum, Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Bana verdiğin sevgiyle bütün dünyam çiçek açtı. Onları hiç soldurmadım annem. Anneler günün kutlu olsun. 

Şükrettim ömrüm boyunca bana senin gibi bir anne verdiği için. Annem anneler günün kutlu olsun. 

Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Anneler günün kutlu olsun birtanem.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.

Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim.

Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız, söyleyeyim: Annemdir. Tüm annelerin günleri mutlu olsun.

Sevgili anneciğim, bir gün umarım bana gösterdiğin sevgi ve sabrı sana gösterebilme şansım olur. Anneler günün kutlu olsun. 

Meğer dilimdeki en güzel kelimeymiş senin adın. Ne zaman ANNEM desem dünyama güneş doğuyor, ruhumu huzur kaplıyor Anneler Günün Kutlu Olsun canım Anam.

Biricik аnnem. Anneler günün kutlu olsun. Her zаmаn senin küçük bebeğinim.

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın, Annemsin Varlığımın tek nedeni Anneler günün kutlu olsun.

Benim için herşeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilmeyen dünyanın en güzel annesinin anneler gününü kutluyorum.

Benim için her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesinin, anneler günü kutlu olsun.

Anne seni seviyorum. Belki sevgimi her zaman gösteremiyor olabilirim ama sen bunu daima biliyorsun. Anneler günün kutlu olsun. 

Evimin neşesi, dünyamın güneşi, mutluluğum, huzurum en büyük servetim sensin benim canım Annem. Anneler günün kutlu olsun. 

Annem bazen en yakın arkadaş bazen baba bazen de abla oldun bana neye ihtiyacım varsa hep sen vardın yanımda. Günün kutlu olsun canım Annem. 

Benim için her şeye katlanan, her zaman yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine. Anneler günün kutlu olsun.

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük sansım, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum annem.

Dün, bugün ve yarın daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi. Anneciğim anneler günün kutlu olsun.

Yemek koyulurken, ‘bu kadar yeter’ dedikten sonra mutlaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye ‘anne’ denir. Ve o her şeye değerdir. 

Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem Seni çok seviyorum.

Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem. Anneler günün kutlu olsun!

Hayatın bize sunduğu en güzel hediye ‘anne‘ değil midir? Onlar bizim dünyadaki koruyucu meleklerimizdir. Anneler günün kutlu olsun anneciğim. 
 
Kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel ve özelsin… Anneler Kutlu Olsun Canım Annem…

Cennet kokulu, baş tacı annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimizle kutluyorum. 
Sаbırlısın, sıcаksın, şefkаtlisin, koruyucumsun, bаğışlаyаnsın Annemsin Seni çok seviyorum.
 
Sen evimizin krаliçesi, bаşımızın tаcısın en аziz vаrlığımız Anneler günün kutlu olsun аnnem.

Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam Anneler günün kutlu olsun canım annem.

Dünyanın en güzel annesi; anneler günün kutlu olsun. İyi ki benim annemsin. Seni çok seviyorum.

Karşılıksız tek sevgi senin bize olan sevginmiş. Şimdi daha iyi anlıyorum anne. Seni çok seviyoruz. Ellerinden öpüyoruz anneciğim.
 
Gül yüzünden gülücükleri hiç eksik etmeyen biricik anneciğim. Anneler günün kutlu olsun.

Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneş. Işığın hiç eksilmesin diliyorum. Varlığınla mutluyum. Anneler günün kutlu olsun sevgili annem.

Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir “hayat pastası” yapabiliriz sanırım… Anneler günün kutlu olsun canım annem!

Çikolata tatlıdır senin kadar değil, seni herkes sever ama benim kadar değil..

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Anneler günün kutlu olsun benim melek annem.

Sığınabileceğim tek limansın sen anneciğim. Saygıyla ellerinden öpüyorum.

Eğer bana gözlerinle değıl de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne kadar sevdiğımı çok iyi anlardın..Anneler günün kutlu olsun canım annem..

Gökyüzünden bir yıldız kayar dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim anneciğim.
 
Hiçbir süs ve makyaj bir kadını, analık sevgisi kadar güzelleştiremez. Annem anneler günün kutlu olsun…


 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zirve yarışı karıştı! Galatasaray son nefeste...

Zirve yarışı karıştı! Galatasaray son nefeste...