20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün 3. Sayfa Antalya'da iş adamlarına silahlı saldırı olayında yeni gelişme

Antalya'da iş adamlarına silahlı saldırı olayında yeni gelişme

Antalya'da gerçekleşen silahlı saldırıda Azeri ve Türk iş adamlarına yönelik saldırıyı gerçekleştiren 2 şüpheli ile olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen 1 kişi tutuklandı. Ayrıca, şüphelilere yardım ve yataklık ettikleri belirlenen 2 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da iş adamlarına silahlı saldırı olayında yeni gelişme
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2207. Sokak'ta önceki gece Azeri asıllı Türk iş adamı Bahtiyar Muradov, Rauf Denktaş Caddesi üzerinde iş yeri bulunan Türk iş adamı arkadaşı Diren Aygün'ün kullandığı araç ile seyir halindeyken takip edildiklerini fark etti. Aracı durdurarak Muradov ile birlikte otomobilin yanına giden Diren Aygün, otomobildekilerle bir süre konuştu. İddiaya göre otomobildekilerin kendilerini takip etmesini istemeleri üzerine takibe başlayan iş adamları, kısa süre sonra silahlı saldırıya uğradılar. Saldırganlar, önce yolcu konumunda oturan Azeri iş adamı Bahtiyar Muradov'u hedef aldı. Ancak Muradov kurşunlardan eğilerek kurtuldu. Silahlı saldırıda Diren Aygün ve arkadaşı Mehmet A. (25) bacaklarından yaralandı. Saldırıdan haberi olmayan bir kişinin cep telefonuyla kayda girdiği sırada silahlı saldırı anı kameralara da yansıdı.

3 kişi tutuklandı
 

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 4 şüpheliden 2'sini kısa sürede yakaladı. Operasyonu derinleştiren ekipler, saldırıyı azmettirdiği öne sürülen Bilal K. ile yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen Durmuş A. ve Hayrullah K.'yı da gözaltına aldı. Bilal K. ve polisin operasyonu ile yakalanan saldırganlardan İlker S. ve Yasin T., çıkartıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Olayda yardım ve yataklık yaptığı ileri sürülen Durmuş A. ile Hayrullah K. ise yurt dışı yasağı ve haftada bir imza ile adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Yorumlar
N
Nazim 1 ay önce
Mafyatik yapilanmalar bitmeli bu ülkede, şiddet yapanı yaninda kar olarak kalmamalı. Şiddetin her türlüsü daha ağır ceza gormeli
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki 'para sayma' skandalında soruşturma tamamlandı

CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki 'para sayma' skandalında soruşturma tamamlandı