05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Kocaeli'de sağanak yağış sonrası cadde ve sokaklar sular altında kaldı

Kocaeli'de sağanak yağış sonrası cadde ve sokaklar sular altında kaldı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen ani sağanak yağmur, kanalların taşmasına sebep oldu. Cadde ve sokaklar su altında kalırken, araç sürücüleri ilerlemekte zorlandı. Şiddetli yağışın etkisiyle yaşanan su baskınları, bölge halkını olumsuz etkiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli'de sağanak yağış sonrası cadde ve sokaklar sular altında kaldı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Kentte yaz sıcakları devam ederken, öğle saatlerinde Gebze ilçesinde beklenmedik bir şekilde sağanak yağış etkili oldu. Yağışın şiddeti nedeniyle bazı bölgelerde su taşkınları yaşandı.

Gebze ilçesindeki sağanak yağışın etkisiyle kanalların taşması ve bazı rögarların tıkanması sonucunda yollarda su birikintileri oluştu. Bu durum, sürücüler ve yayalar için tehlikeli anlar yaşanmasına neden oldu.

Oluşan su taşkınları nedeniyle Gebze ilçesinde seyir halinde olan sürücüler ve yayalar, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldı. Yollardaki su birikintileri nedeniyle araç trafiğinde aksamalar yaşandı ve kuyruklar oluştu.

Yaşanan bu olaylar neticesinde yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Meteoroloji yetkilileri ise benzer durumların tekrarlanabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AB, Çin'den ithal edilen elektrikli otomobillere yüksek vergi getiriyor

AB, Çin'den ithal edilen elektrikli otomobillere yüksek vergi getiriyor