19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi 3 Mayıs altın fiyatları

3 Mayıs altın fiyatları

3 Mayıs altın fiyatları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Çeyrek, gram, yarım, tam ve cumhuriyet altını fiyatları yine en çok aranan konular arasındaki yerini aldı. Peki altın bugün ne kadar? İşte 3 Mayıs güncel altın fiyatlarına dair aradıklarınız...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
3 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğu sorgulanıyor. Yatırımcısını uzun vadede üzmeyen ve en güvenli yatırım aracı olarak bilinen altın fiyatlarının 3 Mayıs Cuma günü ne kadar olduğu araştırılıyor. Geçen yıldan beri yatırımcısına iyi oranlarda kazandıran altın fiyatları, düğünlerin de vazgeçilmezi olarak ilgi görüyor. İlk etapta düğünlerde çeyrek altının göz bebeği olduğu bilinirken, fiyatının yüksek olmasından dolayı bu dönemlerde gram altın düğünlerde en çok takılan takılar arasına girdi. Peki altın bugün ne kadar? İşte güncel altın fiyatlarına dair aradıklarınız...

Çeyrek altın ne kadar? 

3 Mayıs çeyrek altın 389,02 Türk lirasından alınırken 397,85 Türk lirasından satılıyor. Çeyrek altın Türkiye'de en çok satın alınan, altın olarak dikkat çekiyor. Öte yandan yaz dönemlerine girilirken düğünlerde de altın bir numaralı hediye olarak takdim ediliyor.

Yarım altın kaç TL?

Yarım altın fiyatları bu sabah saatlerinde 775,60 Türk lirasından alınırken 795,71 Türk lirasından satılıyor. Yarım altın genelde uzun vadeli yatırım aracı olarak dikkat çekiyor.

Tam altın fiyatları

Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; bugün 1.556,06 TL'den alınan tam altın 1.586,55 TL'den satılıyor. Tam altın fiyatları da tıpkı yarım altın gibi uzun vadeli birikim aracı olarak dikkat çekmektedir.

Cumhuriyet altını ne kadar?

Cumhuriyet altını diğer altın türlerinden farklı olarak hem gram olarak daha ağır hem de daha pahalıdır. Bu yüzden cumhuriyet altını ömürlük birikim nesnesi olarak dikkat çekmektedir. Cumhuriyet altını bugün 1.612,00 TL'den alınırken 1.636,00 TL'den satılmaktadır.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da kritik FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı

Ankara'da kritik FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı