23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Kritik uyarı: 3 ay içinde düşecek

Kritik uyarı: 3 ay içinde düşecek

Altın ve Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Bitcoin piyasasıyla ilgili kritik bir uyarıda bulunarak fiyatların çakılacağını söyledi.  

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kritik uyarı: 3 ay içinde düşecek

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş kripto paralarla ilgili oldukça dikkat çekici bir iddiada bulundu. Memiş, Bitcoin fiyatının 20 Bin dolar seviyesine kadar düşeceğini öne sürdü.

Spekülatif hareketlerin çokça yaşandığı bir çok kişinin dolandırıcılık nedeniyle mağdur olduğu, çok büyük paraların kaybedildiği kripto para piyasası ve Bitcoin ile ilgili para piyasaları uzmanı İslam Memiş’ten korkunç bir tahmin geldi.

Bitcoin 20 bin doların altına düşebilir
Kripto paralar ve bitcoin hakkında kendi kişisel beklentilerini paylaşan İslam Memiş 3 ay içinde Bitcoin fiyatının 20 bin dolara kadar düşeceğini “Kripto paralarda çok büyük bir çöküş olabilir aman dikkat edin” sözleriyle ifade etti.

Bitcoin fiyatı bugün itibariyle 47 bin dolar seviyesindeyken İslam Memiş Bitcoin fiyatının 3 ay içinde 20 bin doların altına düşebileceğini öne sürdüğü konuşmasınd kripto paralarla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Kripto para piyasalarında ciddi bir çöküş olabilir. Aman dikkat edin. Rakamsal değer de veriyorum 20 bin dolar seviyesinin altına gerileyebilir. Önümüzdeki 3 ay içinde Bitcoin tarafında 20 bin dolar seviyesinin altına düşebilir, buna bağlı olarak altcoinlerde de ciddi bir satış dalgası gelebilir. Varınızı yoğunuzu buraya yatırmışsanız, evladınızının rızkını buraya koymuşsanız, iş yağacağınız parayı buraya koymuşsanız. Size bir kardeş tavsiyesi finansal piyasalarda çok büyük bir manipülasyon var. Çin’den Bitcoin’e yasak geldi. ABD’den kripto paralarla ilgili bir açıklama gelebilir. Diğer ülkelerde buna dahil olabilir. Önümüzdeki 3 ay boyunca dikkat edin 20 bin dolar seviyesinin altında bir Bitcoin fiyatı görebiliriz. Bu benim için sürpriz olmaz ama taktir ve para sizindir. Bana göre çok dikkat edilmesi gereken bir sürecin içindeyiz.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Whatsapp, Instagram ve Facebook çöktü

Whatsapp, Instagram ve Facebook çöktü