20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Bitcoin Ethereum DogeCoin ne kadar oldu? Kripto paralar ne kadar son durum 19 NİSAN FİYATLARI

Bitcoin Ethereum DogeCoin ne kadar oldu? Kripto paralar ne kadar son durum 19 NİSAN FİYATLARI

Pazar günü yaşanan düşüş şokunun ardından Bitcoin Ethereum DogeCoin ne kadar? yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bitcoin yeniden 57.000 doların üzerinde. Binance Coin ne kadar? bir diğer sorgusu yapılan kripto para. Kripto paralarda bugün biraz yükseliş hakim. İşte Kripto paralar ne kadar? sorusunun cevabı...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bitcoin Ethereum DogeCoin ne kadar oldu? Kripto paralar ne kadar son durum 19 NİSAN FİYATLARI

Bitcoin Ethereum DogeCoin ne kadar? büyük düşüşün ardından merak ediliyor. Geçen çarşamba günü 64.368 dolarla rekor kırdan Bitcoin'de dün sabaha uyananlar resmen şok yaşadı! Ani ve sert düşüş bir çok yatırımcıyı üzdü. Dün TSİ sabaha karşı 5 civarında 60.000 doların üzerinde olan Bitcoin saat 6'ya doğru kısa bir süreliğine 52.000 doların altını gördü. Peki Kripto paralar ne kadar? Binance Coin kaç dolar? İşte detaylar...

Düşüşün aslında kesin bir tek nedeni bulunmuyor. Çin'in Sincan bölgesinde bir kömür santralında yaşanan yangın sonrası, bölgede uzun süreli elektrik kesintileri yaşandı. Bu bölgede birçok madenci olduğu için de işlem hızlarında düşüş yaşandı. Geleneksel olarak işlem hızındaki düşüş fiyatlara da düşüş olarak yansıdığı için kimi analistler dünkü hızlı değer kaybını Çin'de yaşanan elektrik kesintilerine bağladı.

ETHEREUM DOGECOIN NE KADAR OLDU?

Bunun yanında dün yaşanan düşüşle 3 saat içerisinde yaklaşık 10 milyar dolarlık long pozisyonu tasfiye edildi. Bu da belli kripto para borsalarında büyük yatırımcıların organize şekilde bu pozisyonlara saldırmak için satışa geçtiği iddialarının ortaya çıkmasına yol açtı.

Dünkü düşüş hakkında farklı teoriler bulunsa da bugün itibarıyla yaşanan şokun kısmen atlatıldığı söylenebilir. Sabah saatlerinde Bitcoin yeniden 57.000, Ethereum ise 2.200 doların üzerine çıktı.

Bazı alt coinlerde gelen tepki alımlarıyla adeta bir bayram havası esmeye başladı. Binance Coin yüzde 10'luk yükselişle 532 dolara ulaştı. Dogecoin ise son 24 saatte yüzde 38 değer kazanarak 0.38 dolara yükseldi. Dogecoin'de haftalık yükseliş yüzde 434'ü buldu.

Piyasa değeri bakımından ilk 100'de bulunan kripto paralar arasında Neo yüzde 21, Digibyte ise yüzde 17 ile dikkat çeken yükselişlere imza attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski yıldız futbolcular, 'Avrupa Süper Ligi' kararını eleştirdi

Eski yıldız futbolcular, 'Avrupa Süper Ligi' kararını eleştirdi