20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Dolar ve euro fiyatları neden düştü, daha düşer mi? Dolar ve euro fiyatları düşüyor mu?

Dolar ve euro fiyatları neden düştü, daha düşer mi? Dolar ve euro fiyatları düşüyor mu?

Dolar ve euro fiyatları neden düştü, daha düşer mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından merak ediliyor. Döviz fiyatlarında düşüş yaşanırken dolar ve euro güncel fiyatları yoğun olarak aratılıyor. Yatırımcılar ve ekonomiyi takip edenler ise dolar ve euro fiyatları düşecek mi, neden düşüyor? sorularına cevap arıyor. Yaşanan düşüşlerin ardından açıklamalar peş peşe geldi. İşte dolar ve euro fiyatları hakkında tahminler...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dolar ve euro fiyatları neden düştü, daha düşer mi? Dolar ve euro fiyatları düşüyor mu?

Dolar ve euro fiyatları neden düştü, düşecek mi? yoğun olarak araştırılıyor. Döviz fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından dolar ve euro fiyatlarını haberimizde derledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan , TL cinsi mevduatların döviz kurlarındaki dalgalanmaya karşı korunacağını söyledi. Açıklamanın ardından dolar ve euro fiyatlarında düşüş yaşandı. Peki Dolar ve euro fiyatları düşecek mi, düşer mi? Dolar ve euro fiyatları ne kadar düştü? 

DOLAR FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Piyasalar kapalı olsa da dolar fiyatı merak ediliyor. Verilere göre dolar alış fiyatı 13,3917 TL'yi gösteriyor. Dolar satış fiyatı ise 13,4684 TL'yi gösteriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamaların ardından Dolar/TL'de sert düşüş yaşandı. Dolar sert düşüşünü sürdürürken yüzde 33'ü aşan değer kaybı yaşadı.

dolar ve euroDOLAR NEDEN DÜŞTÜ? CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEDİ?

 

DOLAR FİYATLARI DÜŞER Mİ?

Sabah Gazetesi Ekonomi Yazarı Dilek Güngör: "Kurdaki düşüş, yarın daha hissedilir bir şekilde devam edecek…" dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ise: "Psikolojik harp taktiğiyle, ekonomimize saldırı olduğunu bugün net bir şekilde anladık" diye açıklama yaptı. 

Ekonomist Belgin Maviş: "Türkiye’nin yeni ekonomi programı çerçevesinde, kurun düşmeye başlaması hem büyüme hem de ihracat açısından önemli" dedi.

EURO FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

23:17 itibariyle euro fiyatı belli oldu. Güncel Euro alış fiyatı 14,9957 TL'yi gösteriyor. Dolar güncel satış fiyatı ise 15,1824 TL'yi gördü. Gün içinde euro fiyatı 20 TL'nin üstünü görmüştü. Euro ise yüzde 17,39 değer kaybı yaşadı

STERLİN FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Saat 23:17 itibariyle sterlin fiyatında da büyük düşüş görüldü. Sterlin güncel alış fiyatı 17,6590 TL'yi gösteriyor. Sterlin güncel satış fiyatı ise 17,9942 TL'yi gösteriyor. Sterlin fiyatındaki düşüş ise %18,32 olarak gözükmekte. 

T.C. HAZİNE VE MALİYE BAKANI DR.NUREDDİN NEBATİ'DEN AÇIKLAMA

Bakan Nebati yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız’ın açıkladığı muhteşem ekonomik manifesto ile dün olduğundan çok daha kararlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın. Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat odaklı Yeni Türkiye Modeli ile kazanan taraf Türkiye ekonomisi olacak." dedi.

 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun: "Bu düsturla tüm manipülasyonlara rağmen istikrarlı bir Türkiye için gece gündüz demeden çalışan Cumhurbaşkanımız yine haklı çıktı."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hükümet yeni finansal alternatifleri ve ekonomik tedbirleri devreye alıyor

Hükümet yeni finansal alternatifleri ve ekonomik tedbirleri devreye alıyor