18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Güneş İkizler'de! Bu ay enerjiniz tavan yapacak

Güneş İkizler'de! Bu ay enerjiniz tavan yapacak

İkizler, arkanıza yaslanın ve bu ayın tadını çıkarın. Çünkü Güneş İkizler Burcuna geçiş yaptı. 20 Mayıs'ta Güneş'in sizin burcunuza geçmesi enerjinizi tavan yaptıracak gelişmelere gebe olacak.

Güneş İkizler'de! Bu ay enerjiniz tavan yapacak 1
İKİZLER BURCUNU BU HAFTA NELER BEKLİYOR? 23 Mayıs’ta Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. İkili ilişkiler, evlilik ve taşınma konuları gündeme gelebilir. Karşılıklı anlaşmalar, danışmanlıklar, ortaklıklar da bu dönemin konuları arasında.
Güneş İkizler'de! Bu ay enerjiniz tavan yapacak 2
Ortak işler yaptığınız alanda yeni fikirler ve düşünceler söz konusu olabilir. Finansal anlamda ani, beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir.
Güneş İkizler'de! Bu ay enerjiniz tavan yapacak 3
İKİZLER BURCU ÖZELLİKLERİ İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmaları ile tanınırlar. Bu yapılarını her zaman görebilmek mümkündür
Güneş İkizler'de! Bu ay enerjiniz tavan yapacak 4
Son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda, aniden mutsuz olabilirler. Çevreleri tarafından sürekli yanlış anlaşılabilirler.
Güneş İkizler'de! Bu ay enerjiniz tavan yapacak 5
Pratik zekalarıyla, çekici ve akıllıdırlar. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'Düşünüyorum' dur. Fakat, bu düşünceleri hep yeni arayışlara doğru yönelmiştir. Bu yüzden uzun soluklu çalışmalar onları yorar.
Güneş İkizler'de! Bu ay enerjiniz tavan yapacak 6
Kendilerini iyi eğitmiş ikizler hoş ve zariflikleri ile yaşamı zevkli kılarlarken, eğitimsiz olanlar da yaşamı o kadar çekilmez hale getirirler.
Güneş İkizler'de! Bu ay enerjiniz tavan yapacak 7
İKİZLER BURCU ÖZELLİKLERİ Yönetici gezegeni: Merkür Elementi: Hava Niteliği: Değişken Vücutta karşı geldiği bölge: Omuzlar, eller, kollar, sinir sistemi Rengi: Sarı ve turuncu Metali: Cıva Taşı: Agat En uyumlu olduğu burçlar: Terazi ve Kova En zorlandığı burçlar: Balık ve Başak
Güneş İkizler'de! Bu ay enerjiniz tavan yapacak 8
Mitolojisi: İkiz kardeşler hikâyeleri pek çok kültürde yer alır. Asurlular Nebo ve Tasmit adında bir çift tanrıçaya tapınmışlardı. Doğu'da Hindistan'da Upusunda ve Sunda birbirine zincirlenerek yaşayan iki figürdür. Yunan mitolojisinde Kastor ve Polluks yine bu burcun sembolleri olarak görülmüştür. Roma'nın da iki kardeş, Romulus ve Remus tarafından kurulduğu hikâye edilir.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
En riskli ve güvenli ülkeler 2024! Türkiye kaçıncı sırada?

En riskli ve güvenli ülkeler 2024! Türkiye kaçıncı sırada?