18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol 75 futbolcunun kimi güldü kimi üzüldü

75 futbolcunun kimi güldü kimi üzüldü

Süper Lig’den milli takımlara 75 futbolcu giderken, milli takımlara 4 ve üzeri oyuncu gönderen takımlar arasında oyuncuları maç kaybetmeyen iki takım Trabzonspor ve Hatayspor oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
75 futbolcunun kimi güldü kimi üzüldü
KAYNAK: Haber Merkezi

Süper Lig’de yer alan 19 takımın milli arada dünyanın 4 kıtasında maç yapmaları için gönderdiği 75 futbolcu da maçlarını tamamladı. Milli takımlara 4 ve üzerinde futbolcu gönderen kulüpler arasında futbolcuları yenilmeden dönen iki takım Trabzonspor ile Atakaş Hatayspor oldu. Bordo mavililerde, Okay Yokuşlu, Eren Elmalı, Uğurcan Çakır A Millilerle, Bardhi Kuzey Makedonya ile Draguş Romanya ile Banza Demokratik Kongo ile iki maçlarını da kazandı. Orsic Hırvatistan, Stefano Denswill Surinam ile 4 puan elde etti.

Trabzonsporlu Uğurcan Çakır

HATAYSPOR’DA 1 BERABERLİK

Atakaş Hataysporlu 5 futbolcu takımlarına en az kayıpla dönen isimler oldu. Kamerun forması giyen Vincent Aboubakar, Guy Klima, Demokratik Kongo’da ter döken Chandrel Massanga, Kosova’dan Visar Bekaj ikişer galibiyet mutluluğu yaşarken, Kosta Rika’ya giden Francisco Calvo 1 galibiyet, 1 beraberlikle döndü.

ABOUBAKAR

KANARYA’DA İÇ REKABET

Milli takımlara en çok futbolcu gönderen Fenerbahçe’de, İrfan Can Kahveci, Mert Müldür, Samet Akaydın A Milli, En Neysri, Amrabat Fas ile 2’şer maçı, Nijerja’da Osayi Samuel oynanan tek maçı kazandı. İlk maçında Polonya formasıyla kaybeden Szymanski, ilk maçta kazanan Hırvatistan kalesini koruyan Livakovic’e rakip oldukları ikinci maçta golünü attı. Gana’da oynana Djiku iki maçtan 1 puanla dönerken, kaptan Dzeko iki maçı da kaybetti.

İrfan Can Kahveci: Kariyerimin en kolay gollerinden biriydi

ASLAN’DA BOŞ YOK

Milli takımlara 8 futbolcu gönderip Barış Alper ve Kaan Ayhan’ı ilk maç sonunda geri alan Galatasaray’da Yunus Akgün ve Abdülkerim Bardakçı A Milli formayla, Ismail Jakobs da Senegal’den 2 galibiyetle döndü. Macaristan’dan Roland Sallai 2 maçtan 4, Kolombiya’da Davinson Sahchez 3, Danimarka’da Victor Nelsson 1 puan çıkartarak döndü.

Montella’nın gözdesi Abdülkerim Bardakcı

KARTAL’DA 1 KAYIP

Milli takımlara 6 futbolcu gönderen Beşiktaş’ta yalnızca bir kayıp yaşandı. Semih Kılıçsoy ve Emirhan Topçu ile A Milli Takımda, Milot Rashica Kosova’da Arthur Masuaku da Demokratik Kongo’da 2’şer galibiyet morali kazandı. Arnavutluk’ta Muçi bir maçta kazanırken, Kazakistan’da Baktiyor Zainutdinov iki maçı da kaybetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Toprak, ikinci şampiyonluk için piste çıkıyor

Toprak, ikinci şampiyonluk için piste çıkıyor