25 Ekim 2024
weather
16°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Amasya’yı dünya tanıyacak

Amasya’yı dünya tanıyacak

Amasya’nın ilk ve tek uluslararası lojistik firması, tırlarına şehrin görsellerini giydirerek, gönüllü turizm elçisi oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Amasya’yı dünya tanıyacak

Dünyaya hizmet veren rahman uluslararası lojistik firması, Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve Amasya’nın tanıtımına destek olmak amacıyla, bünyesinde bulunan 10 adet tırına şehrin tarihi ve kültürel zenginliklerini anlatan görseller ile giydirdi.

Amasya’nın ilk ve tek uluslararası lojistik taşıma firması olarak şehrin turizm elçiliğine talip olduğunu belirten Rahman nakliyat yönetim kurulu başkanı Necmettin Sar, “Sayın Belediye Başkanımız destekleri ile tüm dünya üzerinde hizmet veren tırlarımızın üzerine Amasya’yı tanıtıcı resimler giydirdik. Bu proje ile Amasya’nın ilk ve tek Uluslararası nakliye firması olarak tüm dünyada şehrimizin tarihi ve kültürel yerlerini tanıtmak için Amasya için bizde varız” şeklinde konuştu.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ise, “Öncelikle firma sahibi Necmettin Sar beye bu duyarlı davranışından dolayı Amasya halkımız adına teşekkür ediyorum. Biz her zaman söylüyoruz. Şehrimizi televizyon, görsel ve buna benzer her türlü alanda dünyaya tanıtacağız demiştik. Değerli kardeşimiz 10 tırını da şehrimizin görselleriyle giydirerek, dünyada Amasya’mızın tanıtım elçiliğini üstlenmiştir” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri Konya’da

Sosyal belediyeciliğin en güzel örnekleri Konya’da