22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Bartın Belediye Başkanı Akın, sendikal faaliyetlerle ilgili bilgi aldı

Bartın Belediye Başkanı Akın, sendikal faaliyetlerle ilgili bilgi aldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Anadolu Diyanet Sen Genel Merkezi Başkanı Mustafa Arabacı ve Başkan Yardımcıları Veysel Güney ve Rahmi Can’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, sendikal faaliyetlerle ilgili bilgi aldı.

8 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bartın Belediye Başkanı Akın, sendikal faaliyetlerle ilgili bilgi aldı

Belediye çalışmalarının da görüşüldüğü ziyarette Akın, misafirlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Şehrimizde faaliyette bulunan sendika temsilcileriyle sürekli görüşüyoruz. Onların düşünceleri bizim için önemli. Son olarak da Anadolu Diyanet Sen Genel Merkezi Başkanı Sayın Mustafa Arabacı ve değerli Başkan Yardımcıları belediyemizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AKIN’A TOPTANCILAR SİTESİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Toptancılar Sitesi Başkanı İbrahim Metin Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Dikyurt ve Hasan Çelik’i makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, site faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Akın; “Bartın Toptancılar Sitesi Başkanı Sayın İbrahim Metin Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri belediyemizi ziyaret ettiler. Sayın Başkan ile Toptancılar Sitesi’nde yaptığımız çalışmaları değerlendirdik. Sayın Başkanın talep ve önerilerini dinledim. Belediye olarak her zaman ihtiyaç duyulan konularda gerekli desteği ve hizmetleri verdik. Bundan sonraki süreçte de vermeye devam edeceğiz” dedi.

“HER ZAMAN İSTİŞARE HALİNDE OLDUK”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Özel Altan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Altan Özdemir ve Rehabilitasyon Öğretmenlerini makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Akın, eğitim faaliyetleriyle ilgili bilgi alarak, belediyeyi ilgilendiren her konuda yanlarında olduğunu söyledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Bartın Özel Altan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerini belediyemizde ağırladık.  Belediye olarak kentteki tüm işyerleri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, eğitim, sağlık ve kamu kurumları ve kuruluşlarıyla her zaman istişare halinde olduk. Bundan sonrada aynı şekilde iletişim halinde olmaya ve üzerimize düşen konularda gerekeni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Bartın Belediyesi’nde çalışan 118 kadrolu personeli ilgilendiren Toplu Sözleşme görüşmeleri tamamlanarak, imzalar atıldı. Sendika temsilcileri ile yapılan toplu iş sözleşmesine göre işçilerin ücret, sosyal hak ve ikramiyelerinde iyileştirmeler yapıldı. İmza törenine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yanı sıra Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Gazek, Sendika İl Disiplin Kurulu Üyesi Derya Düzoğlu, Belediye Meclis Üyesi Tuncay Maden, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdür Vekili Metin Doğruöz katıldı.

“Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum”

İmza töreni sonrası değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren gece gündüz demeden şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerin her zerresinde işçi kardeşlerimizim emeği ve alın teri var. Göreve geldiğimiz günden beri işçimizin alın teri kurumadan ücretlerinin ödenmesi noktasında üzerimize düşeni yaptık. Yapmış olduğumuz toplu iş sözleşmesinde de personelimizin hak ettikleri zam oranını alabilmeleri adına ne gerekiyorsa yaptık. 118 kadrolu işçimizi kapsayan toplu iş sözleşmesi karşılıklı olarak imzaladık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ŞEHRİMİZE HİZMET EDİYORUZ”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ve Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi’yi makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, belediye çalışmaları ve gündeme dair konular hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “İlçe ve belde belediyelerimizle sürekli istişare halindeyiz. Aynı şekilde Milliyetçi Hareket Partisi ilçe ve belde teşkilatlarımızla da çalışmalarımızla ilgili her zaman fikir alışverişinde bulunuyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet ediyoruz” dedi.

BAŞKAN PROJE İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Bilim Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Yüzlü, Engin Durmuş ve Yasin Çırlak’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Akın, Bartın Bilim Eğitim Derneği tarafından ortaya konulan  “Fermante Sıvı Üretimi, Sebze ve Meyve Kurutma Sistemi” projesi hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Şehrimizde faaliyette bulunan derneklerimizi çok önemsiyoruz. Şehrimiz için faydalı olacak tüm projelerinde de elimizden gelen desteği veriyoruz. Bilim Eğitim Derneği de bu derneklerimizden bir tanesi. Bartın Belediyesi olarak Bilim Eğitim Derneği’nin ortaya koyduğu projelerde yanlarında olduk. Bu kapsamda da Bartın Bilim Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri vermiş olduğumuz desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Şehrimize faydalı olacak tüm çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

AKIN, TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Özel Aktıp Sağlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Refik Akmaz’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili Akmaz’ın görüş ve önerilerini dinledi. Yeni dönem projelerinin de konuşulduğu görüşmede Akın, nazik ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkür etti. Pandemi döneminde sağlık çalışanlarının ortaya koyduğu fedakarlığa da değinen Akın, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Özel Aktıp Sağlık Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Refik Akmaz belediyemizi ziyaret etti. Pandemi döneminde yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, tüm sağlık çalışanlarına fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

İL BAŞKANI KARAKAŞ’TAN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Bartın İl Başkanı Selim Karakaş’ı makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Nazik ziyareti için İl Başkanı Karakaş’a teşekkür eden Akın, devam eden projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sonrası açıklama yapan Akın; “Yüksek Mimar, Cumhuriyet Halk Partisi Bartın İl Başkanı Sayın Selim Karakaş ile belediye çalışmaları hakkında sohbet ettik. Sayın İl Başkanına nazik ziyareti ve düşünceleri için teşekkür ediyorum” dedi.

KEMERKÖPRÜ’DE KALDIRIMLAR TAMİR EDİLİYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Kemerköprü Mahallesi Sıtmayanı Caddesi ve Kavaf Sokak’ta kaldırım bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Tüm mahallelerimizde hasarlı yol ve kaldırımlarımızı tespit edip ihtiyaç duyulan her noktaya ekiplerimizi yönlendiriyoruz. Son olarak da Sıtmayanı Caddesi ve Kavaf Sokak’ta ki kaldırımlarda tamir çalışmaları yapıyoruz. Belediye olarak ihtiyaç duyulan her noktada çalışıyoruz. Kaldırımları sorunsuz hale getirip vatandaşlarımıza sıkıntısız şekilde ulaşım imkanı sağlıyoruz. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde burada olduğu gibi aldığımız kalıcı tedbirlerle ve uzun yıllar hizmet verecek düzenlemelerimizle devam edecek“ dedi.

“HER ZAMAN HOŞ SOHBETİ İLE GÖNÜLLÜLERİMİZİ FETHEDİYOR”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu’yu makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Akın, belediye çalışmalarıyla ilgili İl Başkan Yardımcısı Sinoplu’nun önerilerini dinledi. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın; “Değerli büyüğüm, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Sayın Yaşar Sinoplu ziyaretimize geldi. Her zaman hoş sohbeti ile gönüllülerimizi fetheden Yaşar Ağabeyime teşekkür ediyorum” dedi.

ORDUYERİ’NİN KÖPRÜBAŞI MEVKİİ ÇİMLENDİRİLİYOR

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Orduyeri Mahallesi köprübaşı mevkiinde tamamlanan üstyapı ve altyapı çalışmalarının ardından belirlenen alanlarda çimlendirme çalışması yapılıyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Orduyeri Mahallesi sakinlerinin talepleri üzerine mahallenin önemli noktalarından olan Köprübaşı Mevkii’nde çalışma gerçekleştirdik.

Ekiplerimiz bir yandan söküm çalışmaları gerçekleştirirken bir yandan da sökümü yapılan alanların zeminini tesviye etti. Tesviye çalışmalarımızsın ardından ise bu bölgenin zeminini kayrak taşlarla düzenleyip nostaljik bir görünüm kazandırdık. Altyapı ile ilgili tüm ihtiyaçları karşılanan alanda üstyapı ile ilgili çalışmaları da tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ayrıca oturma alanları, havuz düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları ile bölgeyi çok daha güzel bir görünüme kavuşturduk. Tüm bu çalışmaların ardından da peyzaj çalışmalarına başladık. Belirlenen alanlarda çimlendirme çalışması yapıyoruz. Görev alan personelimize kolaylık diliyorum” dedi.

“TARİHİN AKIŞINI DEĞİŞTİREN ZAFER”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. Akın, Türk Milleti’nin 106 yıl önce Çanakkale’ye ördüğü etten duvar ile tarihin akışını değiştirdiğini vurguladı. Akın, yayımladığı mesajında; “18 Mart Çanakkale Zaferi birlik ve beraberliğin gösterildiği en güçlü tarihi dönüm noktasıdır. Kahraman Türk ordusunun Çanakkale Cephesi’nde verdiği mücadele yalnızca Türk tarihinin değil bütün dünya tarihinin akışını etkileyecek boyuttaydı.

Dünya ülkelerinin güç dengesini değiştiren bu galibiyet yüce Türk milletinin belirleyici ve yönlendirici gücünü bir kez daha gözler önüne sermiştir. Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir ulusun, tüm yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, vatanını yüksek bir milli ruh ve bilinçle, canı pahasına savunduğunu gösteren onurlu bir mücadelesidir. 18 Mart tarihi, kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik makamına ulaşan yüce insanları bir kez daha saygı ile andığımız, şükran duygularımızı sunduğumuz kutlu bir gündür. Tarihte eşine rastlanmayan büyük destanın yıl dönümünde, Gazi Mustafa kemal Atatürk başta olmak üzere zafere ulaşarak vatanı ve bayrağı, milli ve manevi değerleri uğruna şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor,  tarih boyunca vatan ve millet sevdası ile şehit düşmüş ecdadımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'dan Twitter kararı! Tümüyle engellenebilir

Rusya'dan Twitter kararı! Tümüyle engellenebilir