22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Bartın Belediye Başkanı Akın: Tedbiri elden bırakmayacağız

Bartın Belediye Başkanı Akın: Tedbiri elden bırakmayacağız

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, cadde, sokak ve kaldırımları yıkama çalışmalarını sürdürüyor. İhtiyaç duyulan noktalarda yıkama çalışmaları devam edecek.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bartın Belediye Başkanı Akın: Tedbiri elden bırakmayacağız

Temiz ve sağlıklı bir çevre için çalışmalarını sürdüren temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddeleri ve ara sokakları tazyikli su ile yıkayarak toz ve birikintilerden arındırma işlemini gerçekleştiriyor.

YOL VE KALDIRIMLAR YIKANIYOR

Belediye Başkanı Cemal Akın yürütülen yol ve kaldırım yıkama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında, vatandaşların genel sağlığını ilgilendiren konularda son derece hassas davranarak, belediye çalışmalarının olmazsa olmazlarından birisinin de çevre temizliği olduğunu ifade etti. Başkan Akın, “Kentimizin temizliği ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Yol ve kaldırım yıkama çalışmalarımız iş ve çalışma programımız dahilinde ihtiyaç duyulan noktalarda devam edecek” dedi.

AKIN “TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ”

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirleri sıkı bir şekilde denetliyor.

Salgının yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak amacıyla büyük mücadele veren Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdürüyor. Belediye Başkanı Cemal Akın denetimler ile ilgili yaptığı açıklamasında, “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, kent merkezinde bulunan pazaryerlerimizde ve muhtelif işyerlerinde düzenli olarak maske, sosyal mesafe denetimleri ile gıda satışı yapan işyerlerinde hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı konusunda sıkı takibe alıyor. Bartın Belediyesi olarak salgın sürecinin en başından bu yana mücadeleyi ve tedbiri en üst seviyede tutuyoruz. Vatandaşlarımıza sağlıklı ortam sağlamak adına tüm ekiplerimizle birlikte tedbirlerimiz ve denetimlerimiz devam edecek. Tedbiri elden bırakmayacağız” dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, temel kurallar olan maske, mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması, salgınla mücadelede büyük önem arz ettiğini vurgularken, tüm vatandaşlara sağlıklı günler temennisini yineledi.

TALEPLERİ DİNLEDİ

 Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Orduyeri Mahallesi Muhtarı İrfan Sağlam ve Orduyeri cami din görevlileri Sadettin Karakaş, İsmail Bakkal ve mahalle sakini Süleyman Demirbaş’ı makamında ağırladı.

Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Başkan Akın, mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Akın, talep ve önerileri dinleyerek, gerekli talimatları verdi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın,” Bartın Belediyesi olarak muhtarlarımızla birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahallerimizin ihtiyaçlarını, mahalle sakinlerinden gelen talepleri dinleyerek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Sık sık muhtarlarımızla bir araya gelerek yapılacak olan çalışmalar ve talep edilen çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuyoruz.  Belediyemizi ziyaret eden Orduyeri Mahallesi Muhtarımız Sayın İrfan Sağlam ve beraberindeki misafirlerimizle mahallemizde yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk. Mahallelerimize en iyi hizmetleri sunabilmek için muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam ediyoruz. Değerli muhtarımıza çalışmalarında kolaylıklar dilerim” dedi.

BİZİMKİLER REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDEN ZİYARET

Bartın Özel Bizimkiler Rehabilitasyon Merkezi sahibi Olcay Tekinok ve Taşkın Çelikbaş Belediye Başkanı Cemal Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret karşılıklı bilgi alışverişi ve sohbet şeklinde sürerken Belediye Başkanı Cemal       Akın kendisine görevinin hayırlı uğurlu olmasını ve başarılar getirmesi dileğinde bulunan misafirlerine ziyaret dolayısıyla duyduğu mutluluğu ifade ederek belediyeyi ilgilendiren her konuda yanlarında olacağını söyledi. Akın konuşmasında “Belediye olarak kentteki tüm işyerleri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, eğitim, sağlık ve kamu kurumları ve kuruluşlarıyla her zaman istişare halinde olduk bundan sonrada aynı şekilde iletişim halinde olmaya ve üzerimize düşen konularda gerekeni yapmaya devam edeceğiz“ dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Yılmaz; "Gönlümüzde Tüm Çocuklarımız Birinci"

Başkan Yılmaz; "Gönlümüzde Tüm Çocuklarımız Birinci"