21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'dan Kozcağız Karakoluna ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'dan Kozcağız Karakoluna ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanımız Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcımız Recep Çömlek, İl Genel Meclis Üyemiz Orhan Ölçek, Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Başkanımız Savaş Buyurman, Kozcağız Belediye Meclis Üyelerimiz, Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Teşkilatı Üyeleri ile birlikte Kozcağız Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın'dan Kozcağız Karakoluna ziyaret

Belediye Başkanı Cemal Akın, bir süre önce göreve başlayan Kozcağız Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Muhammed Soner Çelik ve Jandarma Personelini ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşma yapan Başkan Cemal Akın, "Güvenlik güçlerimiz bizim göz bebeğimiz, başımızın tacıdır. Bin yıllardır vatanımızı, milletimizi koruyan askerlerimiz, polisimiz ve ordumuzdur. Huzurumuz, birliğimiz, beraberliğimiz ordumuzun, her rütbedeki görevlilerimizin canları pahasına verdikleri mücadeleyle oluyor. Bu anlamda tüm güvenlik güçlerimize müteşekkiriz. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

Kozcağız Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Sayın Muhammed Soner Çelik’te Başkanımızın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ve bunun gibi ziyaretler bizlere hem memnuniyet veriyor, hem de moral oluyor. Vatan için, için el ele hep birlikte görev yapmaktan, Milletimize hizmet etmekten başka bir gayemiz yoktur. Sayın Başkanıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN AKIN KOZCAĞIZ BELEDİYESİNDE

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kozcağız Belediye Başkanı Karaman’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın’a Kozcağız ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Recep Çömlek, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek, Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman, Kozcağız Belediye Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Teşkilatı Üyeleri eşlik etti. Başkan Akın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamasında, “Kozcağız Belediye Başkanı Sayın Mustafa Karaman’ı ziyaret ederek, belediye çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Göreve geldiğimiz günden buyana tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlimizin yararına olacak her türlü çalışmanın hep birlikte destekçisi oluyoruz. Tüm belediyelerimizle de sürekli istişare halindeyiz. Bu kapsamda da Kozcağız Belediyesi’ni ziyaret ettik. Sayın Başkana misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.

KOZCAĞIZ ESNAFINA ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İl Başkan Yardımcısı Recep Çömlek, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek, Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman, Kozcağız Belediye Meclis Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Teşkilatı Üyeleri ile birlikte Kozcağız beldesinde esnaf ve vatandaşlarla selamlaşarak sohbet etti. Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Kozcağız beldemizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizin yanında ilçe, belde ve köylerimizi de ziyaret edip vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Onların talep ve önerilerini dinliyoruz.  İlçe, belde ve köylerimizden şehrimize gelen vatandaşlarımızın da belediye hizmetleri hakkında ki düşüncelerini öğreniyoruz. Halkımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Son olarak da Kozcağız esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Şimşek: Can dostlarımıza yapılan bu vahşet kabul edilemez

Başkan Şimşek: Can dostlarımıza yapılan bu vahşet kabul edilemez