Türkgün Gündem 'Boykot listesinde' bulunan kafeye saldırı: 4 gözaltı

'Boykot listesinde' bulunan kafeye saldırı: 4 gözaltı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'boykot' listesinde duyurduğu kafe zincirinin İstanbul Maltepe'deki bir şubesi saldırıya uğradı. Olaya ilişkin 4 kişi gözaltına alındı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'boykot' listesinde duyurduğu kafe zincirinin İstanbul Maltepe'deki bir şubesi saldırıya uğradı. Olaya ilişkin 4 kişi gözaltına alındı.

KAYNAK: TRT Haber, AA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik soruşturmalar gerekçe gösterilerek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından, bir kahve zinciri boykot listesine alındı.

CHP'nin, Maltepe Sahili Etkinlik Alanı'nda düzenlediği miting sonrası boykot listesindeki kafenin Maltepe'deki şubesi talan edildi.

4 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Yalı Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'ndaki bir işletmeye, bir grup tarafından sözlü ve fiziki saldırıda bulunulduğu belirtildi.

Açıklamada, iş yerine ve orada bulunanlara önce sözlü tacizde bulunan grubun, mekanda oturanların cevap vermesi üzerine sandalye fırlatmak suretiyle iş yerine zarar verdiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *