20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’ten Ramazan Bayramı mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’ten Ramazan Bayramı mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında bayramların dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu; birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da arttığı; sevgi, saygı, paylaşma ve dayanışmanın hâkim olduğu mübarek günler olduğunu vurgulayarak, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’ten Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Şevik, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı Ramazan Bayramı’nı, ne yazık ki, Kudüs’te yaşanan hain saldırılar nedeniyle buruk bir şekilde girildiğini vurguladı.

Başkan Şevik Mesajında, “Bayramlar; dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin daha da arttığı, sevgi, saygı, paylaşma ve dayanışmanın hâkim olduğu mübarek günlerdir. Ne var ki; Ramazan Bayramı’nı, terör devleti İsrail’in Mescidi Aksa ve Filistinli kardeşlerimize yönelik gerçekleştirdiği hain, gaddar ve çirkin saldırıların gölgesinde hüzünlü ve buruk bir şekilde giriyoruz.

İslam Ülkelerinde Emperyalist güçlerin, İslam ülkelerinde kontrol ettikleri terör örgütleri vasıtasıyla vekalet savaşları yürütülüyor. Oysa ki, masum insanlarımızın, çocuklarımızın, kadınlarımızın zulme uğratıldığı bu topraklarda, Osmanlı döneminde bir idarî ni­zam kurmuş, huzur ve barış hakimdi. Bugün Ortadoğu’da barışın yeniden tesisi için, Osmanlı Devleti’nin dört asırlık tecrübesinin anlaşılması zarurî görünmektedir. Ve bilinmelidir ki, Kudüs ve Filistin yalnız değildir. Temennimiz, Kudüs ve Filistin’de yaşanan zulümlerin en kısa zamanda sona ermesidir.  

Bu duygu ve düşüncelerle Buldanlı hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar,   Ramazan Bayramı’nın başta aziz milletimiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Yılmaz, Ramazan Bayramını kutladı

Başkan Yılmaz, Ramazan Bayramını kutladı