22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Devlet Bahçeli yeniden MHP Genel Başkanı seçildi

Devlet Bahçeli yeniden MHP Genel Başkanı seçildi

MHP 13'üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli, bin 277 delegenin oyunu alarak 10'uncu kez genel başkanlığa seçildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Devlet Bahçeli yeniden MHP Genel Başkanı seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Kurultayı gerçekleştirildi. Genel başkan, MYK ve MDK seçimlerinin yapıldığı kurultayda Devlet Bahçeli Genel Başkan seçildi.

MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultaya AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP Sözcüsü Ömer Çelik ile Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Mehmet Özhaseki ve Jülide Sarıeroğlu, BBP, DSP, Bağımsız Türkiye Partisi, Yeniden Refah Partisi, Anavatan Partisi temsilcileri katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda korona virüs önlemleri göz önünde bulundurularak gerçekleştirildi. Bir gün önce yapılan korona virüs testlerinin sonucunda 36 kişinin pozitif çıkması sonucu programa katılamayacakları kesinleşti.

Delegeler 75 asil 25 yedekten oluşan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ile 9 asil 5 yedekten oluşan Merkez Disiplin Kurulunu (MDK) belirleyecek. MHP Lideri Devlet Bahçeli, MYK ve MDK seçimi için oyunu yine 1 numaralı sandıkta kullandı.

Genel Başkan, MYK ve MDK seçimlerinin yapıldığı kurultayda partinin kayıtlı üst kurul delegeleri, kurulan 29 sandıkta Genel Başkanlık seçimi için oylarını kullandı. İlçe Seçim Kurul yetkilileri oy kullanma işleminin saat 13.00'te bittiğini duyururken, oy sayım işlemine geçilerek 1277 oy ile Devlet Bahçeli 10. Kez Genel Başkan seçildi.

“İstiklal İçin Birlik İstikbal İçin Dirlik” ana sloganı kullanılırken tribünlerde ise “birlikte başardık 1923 birlikte başaracağız 2023” “terörle mücadele andımız milli beka ahdımız” sloganları öne çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Donald Trump'a "700 milyon dolar"lık şok!

Donald Trump'a "700 milyon dolar"lık şok!