19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Genç sporcu gözyaşlarına boğuldu! 'Bırakın beni...'

Genç sporcu gözyaşlarına boğuldu! 'Bırakın beni...'

Genç sporcu gözyaşlarına boğuldu! 'Bırakın beni...' 1
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Küçük Erkekler Futbol İl Şampiyonası'nda İlkadım Atatürk Ortaokulu ile Vezirköprü Cumhuriyet Ortaokulu çeyrek final maçı yaptı.
Genç sporcu gözyaşlarına boğuldu! 'Bırakın beni...' 2
Maçın 12'nci dakikasında Vezirköprü Cumhuriyet Ortaokulu oyuncusu Mehmet Kesikbaş, rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası dudağı kanamaya başladı. Hakem tarafından sahaya giren sağlık görevlisi Özdemir Gültekin, Mehmet Kesikbaş'ı saha dışına çıkartarak tedavi etmek istedi.
Genç sporcu gözyaşlarına boğuldu! 'Bırakın beni...' 3
Takımı 1-0 mağlupken Mehmet Kesikbaş'ın sağlık görevlisine Beni oyundan alma ağabey, takımım yeniliyor geri dönmem lazım diyerek gözyaşlarına boğulması, maçı izleyen herkesi duygulandırdı.
Genç sporcu gözyaşlarına boğuldu! 'Bırakın beni...' 4
Sağlık görevlisinin tedavisinin ardından oynayamayacağı anlaşılan Mehmet Kesikbaş, antrenörü tarafından tekrar oyuna giremedi. Yerine başka bir oyuncu girdi.
Genç sporcu gözyaşlarına boğuldu! 'Bırakın beni...' 5
Yedek kulübesinde de gözyaşları dinmeyen Mehmet Kesikbaş'ı antrenörü ve takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. 25'erlik 2 devrede oynanan maçı Vezirköprü Cumhuriyet Ortaokulu 1-0 geriden gelerek maçı 3-1 yenerek finale kaldı. Mehmet Kesikbaş, maçı 3-1 kazandıktan sonra bu kez sevinç gözyaşları dökmeye başladı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
O İPhone'ların fişi çekiliyor

O İPhone'ların fişi çekiliyor