22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Hangisini sen yaptın Başkan!

Hangisini sen yaptın Başkan!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısı üçüncü birleşimi gerçekleştirildi. CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in Başkanlık ettiği toplantıda 2020 yılında yapılan hizmetler barkovizyon eşliğinde meclis üyeleri ve kamuoyuyla paylaşıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hangisini sen yaptın Başkan!

2020 yılında 704,9 milyon lira bedelli 144 projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Seçer, 2021 yılı için de 199 proje hedeflediklerini söylerken, daha önce yapılan hizmetleri de kendi döneminde yapılmış gibi gösterdiği ortaya çıktı.

KAMUOYU YANILTILIYOR!

Ancak Meclis üyelerine sunulan barkovizyonda özellikle Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı faaliyetleri olarak sunulan katı atık aktarma istasyonlarının daha önceki yıllarda dönemin Belediye Başkanları tarafından yapıldığı belirlendi.

Çevre Koruma ve Kontrol Projeleri başlığı altında anlatılan sunumda; Yenişehir, Toroslar, Tarsus, Erdemli, Çamlıyayla, Mut ve Gülnar katı atık aktarma istasyonları sanki 2020 yılında yapılmış gibi gösterildi. Oysa ki bu istasyonlar 2011 ile 2018 yılları arasında yapılırken 2011 yılında yapılan Tarsus katı atık aktarma istasyonunun açılışını da MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli yapmıştı.

KENDİYLE ÇELİŞİYOR!

Tüm bunların yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı sayfasında ve yine belediyenin Mersin Web TV adıyla yayın yapan youtube kanalında 25 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan bu tesislerin 2018 yılı ve öncesinde yapıldığına dair videolar da bulunuyor. Belediye Başkanı Vahap Seçer’in de Meclis toplantısında atık aktarma istasyonlarını kendi döneminde yapılmış gibi göstermesi Belediye’nin kendiyle çeliştiğini gözler önüne serdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İspir Belediyesine Uluslararası ödül

İspir Belediyesine Uluslararası ödül