20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem İstanbul Havalimanı'na 4 ödül daha

İstanbul Havalimanı'na 4 ödül daha

İstanbul Havalimanı, Awards International'ın Türkiye'de ilk kez düzenlediği "CX Awards Turkey-Müşteri Deneyimi Ödülleri 2021"de, üçü altın, biri bronz 4 ödüle layık görüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Havalimanı'na 4 ödül daha

Mimarisi, altyapısı, teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolculuk deneyiminin yanı sıra Türkiye'nin müşteri odaklı havalimanları arasında lider konumda bulunan İstanbul Havalimanı, yolcularına sağladığı ayrıcalıklı hizmetlerle ödüller kazanmaya devam ediyor.

Sağlıktan finansa, teknolojiden sigortaya kadar pek çok sektörden Türkiye'nin önde gelen markalarının katıldığı "CX Awards Turkey-Müşteri Deneyimi Ödülleri 2021", Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen firmalarında görev alan müşteri deneyimi yöneticilerinin değerlendirmeleri sonrasında sahiplerini buldu.

İstanbul Havalimanı'na 3 altın, 1 bronz ödül

Uluslararası arenada 2008'den bu yana müşteri deneyimi yarışmaları düzenleyen Awards Internationel'ın Türkiye'de ilk kez düzenlediği Müşteri Deneyimi Ödülleri 2021'de İstanbul Havalimanı, finalde yarıştığı 30 şirket ve 80 proje arasından 3 altın, bir de bronz ödül almaya hak kazandı.

"Müşteri Odaklılık / Best Customer Centiricity" kategorisinde "misafir odaklı strateji", "En İyi Çeşitlilik ve Kapsayıcı Müşteri Deneyimi / Best Diverse and Inclusive Customer Experience" kategorisinde "İGA Yanımda çatısı altında tüm erişilebilirlik imkanları ve farkındalık çalışmaları", "Müşteri Deneyiminde Teknolojinin En İyi Kullanımı / Best Use of Technology (AI/VR/AR/ Speech Analytics/Text Analytics)" kategorisinde "sesli adımlar ve erişilebilir rota ile görme engelli yolculara sunulan çözümler" anlatılırken, bu üç kategoride de Altın Ödül'ün sahibi İstanbul Havalimanı oldu.

"Müşterinin En İyi Sesi / Best Voice Of Customer" kategorisinde ise İstanbul Havalimanı'nda yolcuların sesini dinleyerek sunulan çözümler Bronz Ödül'e layık görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fırat Kalkanı bölgesinde 13 terörist yakalandı

Fırat Kalkanı bölgesinde 13 terörist yakalandı