21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Mersin Ülkü Ocaklarından TÜRKGÜN seferberliği

Mersin Ülkü Ocaklarından TÜRKGÜN seferberliği

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanlığı Türkgün Gazetesini Mersin genelinde bir kampanya başlatarak Türkçe düşünüp, Türkçe yaşayan her vatandaşı, Türkgün Gazetesi okumaya yönlendirmek için tüm ilçelerde eş zamanlı esnaflara TÜRKGÜN Gazetesi ulaştırmaya devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Ülkü Ocaklarından TÜRKGÜN seferberliği

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Murat Sezer bir açıklama yaparak, "Türk milliyetçilerinin kendi yayın organı olan Türkgün’e sahip çıkmaları adına bir kez daha çağrıda bulunuyor ve gazetemize abone olmak yahut her gün bayiden satın almak suretiyle yayınlarımızın yaşaması ve güçlenmesi için üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceğinden şüphemiz olmadığını ifade etmek istiyorum.

Ülküdaşlarımız kendi yakın çevreleri başta olmak üzere, iş ve sosyal çevrelerinde de Türkgün Gazetesini tanıtmalı, gazetemizin güçlenmesi için ulaşabildikleri herkesi seferber etmelidir. Basın-yayın âleminde adeta bir bayrak gibi dalgalanan Türkgün Gazetesi hem fikirlerimizin kamuoyuyla buluşmasına zemin hazırlayacak, hem de camiamızın birbiriyle haberleşmesi ve iletişime geçmesini sağlayacaktır. Bu sebeple Türkgün Gazetesi herhangi bir gazete değildir; Türk milletinin ve fikrimizin gür sesi, basın âlemindeki yegâne temsilcisidir.

Bütün ülküdaşlarımızı bir gönül seferberliği halinde Türkgün Gazetesine abone olmaya, gazetemizin etki alanını artırmak için bayilere koşmaya davet ediyorum.Milliyetçi-Ülkücü çizginin herkes tarafından anlaşılması ve bozkurtların gür sesinin tüm çevrelerce duyulması için Türkgün Gazetesi her geçen gün artan bir tiraja sahip olmalıdır ve bu nedenle bizlerde Mersini Türkçe okuyor ve okutuyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YKS maratonu başladı

YKS maratonu başladı