21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Vahap Seçer'in yaşadığı sitede kaçak su kullandığı belgesiyle ortaya çıkmıştır

Vahap Seçer'in yaşadığı sitede kaçak su kullandığı belgesiyle ortaya çıkmıştır

MHP Milletvekili Olcay Kılavuz TBMM’de basın açıklaması gerçekleştirdi. MHP’li Kılavuz gerçekleştirdiği basın toplantısında CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve özel kalem müdürünün yaşadıkları sitede kaçak su kullandığının belgeleriyle ortaya çıktığını dile getirerek “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’in böylesi bir düzenbazlığa yeltenmesi felakettir, garabettir ve hatta ihanettir” dedi.

6 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vahap Seçer'in yaşadığı sitede kaçak su kullandığı belgesiyle ortaya çıkmıştır

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:


Gün geçmiyor ki CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesinde yeni bir skandal vuku bulmasın, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ile ilgili yeni bir utanç yaşanmasın. Biz bu utanç vesikalarını yayınlamaktan, kamuoyu ile paylaşmaktan Mersin ve Mersinli hemşerilerimiz adına büyük bir üzüntü duyup utanırken, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı bu rezillikleri Mersinimize yaşatmaktan maalesef ki utanmıyor. Elbette ki Mersinimize yapılanlar asla unutulmayacak engin feraset sahibi, vatan ve millet sevdalısı Mersinli hemşerilerimiz günü geldiğinde bunların hesabını mutlaka soracaktır.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER’İN KAÇAK SU KULLANDIĞI BELGESİYLE ORTAYA ÇIKMIŞTIR
Göreve geldiğinde kaçak su kullananlara asla müsamaha göstermeyeceğini ifade eden CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’in bizzat kendisinin ve özel kalem müdürünün yaşadığı bir sitede kaçak su kullandığı belgesi ve deliliyle ortaya çıkarılmıştır. 05.07.2019 tarihinde ihbar üzerine bahsi geçen siteye keşif amacıyla giden Mersin Su İşleri Müdürlüğü personeli yaptığı incelemede 800 ton su kapasiteli yüzme havuzunun sulanmasında kaçak su kullanıldığını ve bu yolla tüyü bitmemiş yetimin hakkının olduğu Mersin Büyükşehir Belediyesinin zarara uğratıldığını ortaya koymuştur.

SKANDALI ORTAYA ÇIKARAN PERSONEL İŞTEN ÇIKARILMIŞTIR
Bu skandalı ortaya çıkaran belediye personelimiz D.A havuz kontrolü için siteye girdiğinde apartman görevlisinin kendisine burada Vahap Seçer ve Özel Kalem Müdürü Doğukan Uyan’ın oturduğunu söylemiştir. Görevini ifa etmek üzere havuzun yanına giden belediye personelimiz iki tane su sayacı olmasına rağmen kaçak hat çekilerek Artezyen motorundan havuz dolumu yapıldığını görmesi üzerine fotoğraflama gerçekleştirmiş görevlinin kendisini özel kalem müdürü Doğukan Uyan ile telefonda görüştürmesinin akabinde Belediye personelimiz; özel kalem müdürünün engelleme girişimine ve yüksek sesli tepkisine maruz kalmıştır. Bu tutanağı yazdıktan iki-iki buçuk ay sonra da maalesef ki Belediye personelimiz işten çıkarılmıştır. Utanmadan, sıkılmadan kaçak su kullanan CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’in bu rezaleti telafi etmek yerine skandalı ortaya çıkaran belediye personelinin işine son vermesi de atalarımızın deyimiyle yavuz hırsızın ev sahibini bastırması örneği olmuştur.

ALİ MAHİR BAŞARIR, ALPAY ANTMEN VE CENGİZ GÖKÇEL KUZULARIN SESSİZLİĞİNE DEVAM EDECEK MİSİNİZ?
Bir belediye başkanının hem de cumhuriyetimizin kurucu partisi olan CHP’den Belediye başkanlığı yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’in böylesi bir düzenbazlığa yeltenmesi utanç vesikasıdır. Burada sizlerin huzurunda, kamuoyunun önünde sormak istiyorum:

Sayın Vahap Seçer; Bunun gibi kaç tane daha skandala imza attın? Mersin Büyükşehir Belediyesini ne kadar zarara uğrattın? Mersinli hemşerilerimizin yüzüne nasıl bakıyor; Belediye başkanlığı makamında hangi yüzle oturuyorsun? CHP yönetimi gibi sen de bu hakikatler karşısında susacak mısın? Suçüstü yakalanan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’in rezilliği karşısında her lafa atlayan, şov peşinde koşan, tribüne oynayan, Türk ordusuna satılık diyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ile Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel! Siz de bu skandallar karşısında kuzuların sessizliğini oynamaya devam edecek misiniz? CHP yönetimi akıl tutulması yaşıyor. Vah ki ne vah! Gözbebeğimiz Mersin’e zarar veriyor; canımızdan aziz saydığımız Mersinliye ihanet ediyorsunuz. İnsan içine çıkacak haliniz kalsın. Ayıptır, yazıktır, günahtır!!!

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADROLARI HDP-PKK’LILARA PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞTİR
Üzülerek ifade ediyorum ki; CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesinde skandallar bununla bitmemektedir. Daha önce de belgesi ve deliliyle isim isim, yer yer ortaya koyduğumuz gibi Mersin Büyükşehir Belediyesi kadroları HDP-PKK’lılara peşkeş çekilmiştir. Bahsettiğimiz isimlerin sosyal medya paylaşımları da terör örgütü üyeliklerinin en açık tescilidir. Bu şahıslar içinde mahkeme kararıyla silahlı terör örgütü üyesi olduğu ve propaganda yaptığı tescillenen ve hüküm giyenler de vardır. Bunun yanı sıra Terörist Selahattin Demirtaş’ın kitabından uyarlanan tiyatro belediyeye ait kültür merkezlerinde oynatılmıştır.

CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDE TARİHİN EN BÜYÜK İŞÇİ KIYIMI YAŞANMIŞTIR
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimlerden önce hiçbir işçiyi hiçbir emekçiyi işten çıkarmayacaklarına dair vermiş olduğu namus ve şeref sözü unutulmuş, CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi belediye personellerine tarihin en büyük işçi kıyımını yaşatmıştır. Büyükşehir Belediyesi’nde işten çıkarılan bir gazimiz Anamur’a sürgüne gönderilmiş, yavrusu hasta olan bir anneye Hdp’ye üye ol işini çözelim diyecek kadar alçak bir teklif sunulmuştur. İşini hakkıyla ve layıkıyla yapan engelli bir kardeşimiz bile işinden ekmeğinden edilmiş, kocası ülkücü olduğu için bir kadına sokak ve cadde temizliği yaptırılmıştır. İşe alımlarda mülakatları kaldıracağını ifade eden CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin Büyükşehir Belediyesinde yaşanan mülakat skandalını görmezden gelmiş; CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesinde yapılan unvan değişikliği sınavında yüksek puan alanlar elenirken düşük puan alanlar sınavı kazanmıştır.

CHP’Lİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İHALELERİNDE SKANDALLARA İMZA ATILMIŞTIR
Afet, salgın ve savaş durumunda kurumlara diledikleri firmalara ihale verme imkânı sağlayan 21B maddesi temel alınarak 1 milyon 868 bin nüfusa sahip şehrimizde 7 milyon adet il haritası ihalesine çıkılarak Mersin’de tek bir firmanın katıldığı baskı ve cilt ihalesi 5 milyon 296 bin lirayla yandaş bir şirkete verilerek yeni bir skandala imza atılmıştır. Mersinimize büyük değer katacak olan ve sonuna kadar desteklediğimiz Mersin Metrosunun yapım ve ihale süreci de süreç şeffaf bir şekilde yönetilmeyerek her defasında olduğu gibi bu hususta da kamu kaynakları heba edilmiştir.

CHP BELEDİYECİLİĞİ ALGI BELEDİYECİLİĞİDİR
Açıkça ortaya çıkmıştır ki CHP Belediyeciliği algı belediyeciliğidir. Laf çok icraat ise yoktur. CHP yönetimi; HDP’li yoldaşlarını düşündüğü kadar Mersin’i ve Mersinli hemşerilerimizi düşünseydi bu rezaletler yaşanır mıydı? Bu noktada alenen görünüyor ki CHP Türkiye için milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Haktan, hukuktan adaletten hamaset yapan CHP’nin esas yüzü ortaya çıkmış yalan siyaseti meydana çıkmıştır.

BURHANETTİN KOCAMAZ BU VEBALİ SIRTINDA NASIL TAŞIYACAKTIR
Bu arada; Milliyetçi Hareket Partisi’nden beş dönem belediye başkanlığı yapan aday gösterilmeyince de MHP ve Cumhur İttifakı kaybetsin de kim kazanırsa kazansın anlayışı içinde olan, Mersin’de bunca rezilliği yaşanmasının baş müsebbibi olan Burhanettin Kocamaz bunca vebali nasıl sırtında taşıyacaktır? Bu skandallar karşısında hiç utanmayacak mıdır? Bu zihniyet seçimlerde Mersinli hemşerilerimizin engin ferasetiyle gereken cevabı alacaktır.

TOROSLARDA YÖRÜK ÇADIRLARINDAKİ DUMAN BİZİMLE HARLANACAKTIR
Bizler; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Mersinliler! Mersin’e sahip çıkınız” sözünü şiar edinerek cennetten bir köşe olan Mersinimiz için varımız ve yoğumuzla çabalamaya devam edecek; gece uyumadan gündüz oturmadan üzerimize tevdi edilen bu onurlu görevi yürütecek; Mersinimizin kaderini bu beceriksiz yönetimin insafına asla bırakmayacağız. Mersinli hemşerilerimiz gönüllerini ferah tutsun. Biz burada oldukça karamsarlığa gerek yoktur. Biz burada durdukça umut daima var olacaktır. Toroslarda yörük çadırlarındaki duman ise bizimle harlanacaktır.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Valiliği'nden 'karla karışık yağmur' uyarısı

Ankara Valiliği'nden 'karla karışık yağmur' uyarısı