20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP’li Şahin’den İP’li Dervişoğlu’na: Geçmişini yok sayan Mankurt

MHP’li Şahin’den İP’li Dervişoğlu’na: Geçmişini yok sayan Mankurt

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı Adalet ve Kalkınma Partisi bugün iktidarda olamayacaktı. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisine verilmiş oyların aslında Adalet ve Kalkınma Partisine verilmiş oylardan sayılacak” diyen İP Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu’na çok sert tepki gösterdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Şahin’den İP’li Dervişoğlu’na: Geçmişini yok sayan Mankurt

MHP İl Başkanı Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

''Türk siyasetinde CHP’nin,HDP’nin peşine takılıp oraya sürüklenenlerin hazin sonlarını ibretle izliyoruz.Hele bu sürüklenenler kendi içimizden ayrılanlar olursa bu bizler açısından daha acı olmaktadır.Bu ibretlik vakalardan birisi de İP İzmir Milletvekili Musavat Dervişoğlu’dur.

Bu şahıs son zamanlarda CHP ve HDP’nin gözüne girmek adına geçmişini yok sayan Mankurt gibi söylemlerde bulunmakta ve MHP’ye yönelik hadsizliğine her gün birini eklemektedir. Yeni kapısında yeni kimliğini güçlendirmek için bunu yapmaktadır.

“CHP’ye oy akışını sağladık” diyen bu Mankurt’un partisi İP’in Genel Sekreteri değil miydi? MHP’ye verilen oylar AK Parti’ye gidiyorsa, İP’e verilen oylar CHP’ye, HDP’ye gitmiyor mu? Yerel seçimlerde aday çıkarmayıp CHP’nin adaylarına HDP ile birlikte oy veren bunlar değil mi?

Cumhur ittifakı güçlü bir şekilde milli konularda,terörle mücadelede işbirliği halinde iken Diyarbakır Sur’daki PKK’lılara ağıtlar yakan,“Kıbrıs’ı Kıbrıslılara bırakalım” diyen,İzmir’i Yunanlaştırma,Rumlaştırma adımları atan Tunç Soyer’le neyin samimiyetini yaşıyorsun Mankurt?

İP’e verilen her oy CHP’ye, HDP’ye verilen oy, Mehmetçiğe Türkiye’de, Suriye’de, Irak’ta sıkılan kurşundur. Kemal Kılıçtaroğlu'nun teskere ihanetinin üstünü örtmek için “HDP meşrudur” diyerek kelime cambazlığı yapan Mankurt sen aynada kendine bak!

MHP’ye verilen her oy vatana sahip çıkmaktadır. Cumhur ittifakına verilen her destek güçlü Türkiye’nin sigortası, düşmanlarımız karşısında milli bir zırhtır.''

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Aydın: Eski Türkiye yok artık

MHP'li Aydın: Eski Türkiye yok artık