20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu ve aveneleri alternatif politikalar üretmekten aciz

MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu ve aveneleri alternatif politikalar üretmekten aciz

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, CHP Genel Başkanının partisinin grup toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisini hedef alan sözleri üzerine sert tepki gösterdi. Yalçın açıklamasında, "Kılıçdaroğlu çaresiz… Partisi ve avenesi alternatif politikalar üretmekten acizdir." dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Yalçın: Kılıçdaroğlu ve aveneleri alternatif politikalar üretmekten aciz

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin “Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir” dediğini hatırlatan Prof. Dr. E. Semih Yalçın, CHP'nin Türk tarihine, Türklüğe sahip çıkılmasına dahi tahammül edemeğini ifade ederken bu durumun "Kılıçdaroğlu ve CHP için ayıplı bir hal" olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, açıklamasında şunları kaydetti:

ZİLLET CEPHESİ TELAŞLANDI

Cumhur İttifakının siyasi hayatımız üzerindeki yön verici etkisinin kalıcı hâle gelmesi ve 2023 sonrasında da ittifakın varlığını sürdüreceğinin anlaşılması, zillet cephesini telaşlandırdı.

Başını CHP’nin çektiği zillet ittifakı ve yancılarının belirlediği yeni strateji doğrultusunda, Cumhur İttifakının güçlü ortağı MHP’nin lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye dönük planlı ve hesaplı haysiyet cellatlığına hız verildi.

KILIÇDAROĞLU, KRİZ TELLALLIĞINA SOYUNUYOR

Bilhassa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; başarısız muhalefet çıkmazından kurtulmanın çaresini, Atatürk aziz hatırası üzerinden kriz tellallığına soyunup Sayın Devlet Bahçeli'ye sardırmakta ve mevcut sorunların faturasını MHP’ye çıkarmakta buldu.

Genel Başkanımızın “Atatürk bizim kırmızı çizgimizdir” diyerek Türk tarihine, Türklüğe sahip çıkmasına dahi tahammül edememektedir. Bu durum Kılıçdaroğlu ve CHP için ayıplı bir haldir.

DOŞ KİŞOT'A NE KADAR DA BENZEDİ! KILIÇDAROĞLU ÇARESİZ...

Kılıçdaroğlu, son günlerdeki çatık kaşlı, tedirgin, gergin, dengesiz, sinirli ve saldırgan üslubuyla MHP’yi hedefe koyarken; yel değirmenlerine hücum eden Don Kişot’a ne kadar da benzedi.

Kılıçdaroğlu çaresiz… Partisi ve avenesi alternatif politikalar üretmekten aciz. Bu yüzden, zıvanadan çıkmış kırık tahta gibi muallakta kalan üslubuyla panik hâlinde MHP’ye saldırmaktadır.

Kılıçdaroğlu'nun zaman zaman milliyetçi kitleleri ayartmaya çalışan riyakâr ve trajikomik cümleleri ise komşunun evini soymaya yeltenen pişkin hırsızın hane sahiplerini kucaklamasını andırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Koca: Aşı ile salgının etkisini gündemimizden çıkaracağız

Bakan Koca: Aşı ile salgının etkisini gündemimizden çıkaracağız