23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Şehit polis Fethi Sekin sözleri ve resimli mesajları | Fethi Sekin kimdir, sosyal medya mesajları

Şehit polis Fethi Sekin sözleri ve resimli mesajları | Fethi Sekin kimdir, sosyal medya mesajları

İzmir Adliyesi önünde teröristlerce yapılan hain saldırıda canını siper eden şehit polis Fethi Sekin 5 yıl önce aramızdan ayrıldı. Şehadetinin 5. yıl dönümünde kahraman polis Fethi Sekin rahmetle anılıyor. Sosyal medyada siyasiler ve vatandaşlar Şehit polis Fethi Sekin sözleri ve mesajları paylaşıyorlar. Ayrıca internette Şehit polis Fethi Sekin resimli sözleri ve mesajları da aratılıyor. Kahraman polis polis Fethi Sekin'i rahmetle anıyoruz.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şehit polis Fethi Sekin sözleri ve resimli mesajları | Fethi Sekin kimdir, sosyal medya mesajları

Fethi Sekin 1973 yılında Elazığ'ın Baskil İlçesine bağlı Doğancık Köyü'nde dünyaya gelmiştir. İzmir'deki hain saldırıda şehit düşen Fethi Sekin birçok vatandaşın canını kurtarmıştı. Şehadetinin 5. yıl dönümünde kahraman polis Fethi Sekin mesajlarla ve sözlerle anılıyor. Sosyal medyada Fethi Sekin sözleri ve resimli mesajları paylaşılıyor. Peki Fethi Sekin kimdir? 

KAHRAMAN POLİS FETHİ SEKİN MESAJLARI VE SÖZLERİ 2022

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Fethi Sekin'in anma mesajında, "İzmir'de, eli kanlı teröristlerin adliyeye yönelik saldırısına kahramanca karşı koyarak şehit düşen Polisimiz Fethi Sekin'i şehadetinin yıl dönümünde rahmet, minnet ve dualarla anıyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "5 yıl önce İzmir Adliyesi önünde hain terör örgütü PKK'nın alçak planına canı pahasına karşı koyan kahraman şehidimiz Fethi Sekin ile aynı saldırıda şehit olan adliye çalışanımız Musa Can’ı rahmetle anıyorum" mesajıyla FEthi Sekin ve Musa Can'ı andı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu Millet, kahraman evlatlarını ay yıldızlı bayrağımıza nakşeder ve isimleri sonsuza dek gönüllerimizde yaşar. Kahraman Polisimiz Fethi Sekin'i Şehit edenler ve iş birlikçileriyle mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecek. Şehidimiz Fethi Sekin'i rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi. 

Ömer Halisdemir'ler bitmedi, bitmeyecek!

*
Bu ülke teröre yenilmedi, yenilmeyecek!

*
Vatan Sana Minnetar #FethiSekin

fethi sekin mesajları sözleri

Hakkı ödenemez,Allah rahmet eylesin..Şehit Polis #FethiSekin milli kahramandır.

Kahraman polisimiz olmasa kimbilir neler yaşanacak, daha ne canlar yanacaktı. Şehidim sana minnettarız.

fethi sekin mesajları sözleri

Mekanın cennet olsun #FethiSekin

fethi sekin mesajları sözleri

Kahraman Türk polisi. Büyük bir katliamı önledi ve şehit oldu. İzmir seni unutmayacak. Türkiye seni unutmayacak. Mekanın cennet olsun.

fethi sekin mesajları sözleri

Bu Milletin Kahramanları Bitmez... Bu topraklarda Hasan Tahsin, Ömer Halis Demir, Fethi Sekin ve daha nice kahramanlar, vatan evlatları oldukça Türk Milletini BÖLEMEYECEK, YILDIRAMAYACAKSINIZ... Şehidimizin şehadeti mübarek, mekanı cennet olsun...

fethi sekin mesajları sözleri2

Başka canlar yaşasın diye kendi canını feda eden kahraman ???????? Huzur içinde uyu...

Başkalarının hayatını kurtarmak için kendi canını verdi... Eşini, çocuklarını geride bıraktı. Bu yürek karşısında ne yazsak az gelir... #fethisekin #seniunutmayacağız #izmir

fethi sekin mesajları sözleri

Hani diyoruz ya hep 'Önce vatan diyen birileri var.' İşte Aslanımızın Otomatik silahlı 2 vatansızın üstüne tabancası ile koşup vurma anı...

Bu ülkede sayısız Ömer Halisdemir ve Fethi Sekin var..!!

fethi sekin mesajları sözleri

Tıpkı Hasan Tahsin gibi, Ömer Halisdemir gibi, oda düşmanı alnından vurdu. Hainlere geçit vermedi. Ruhun şad olsun.

fethi sekin mesajları sözleri

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN FETHİ SEKİN PAYLAŞIMI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'da kahraman şehit polis Fethi Sekin'in şehadetinin 5. yıl dönümü dolayısıyla Twitter'dan paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında: "Canı pahasına teröristlerin hain saldırısını engelleyen, mücadelesiyle tüm dünyaya tarihî bir mesaj veren kahraman polisimiz Fethi Sekin’i şehadetinin 5. yıl dönümünde rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi hürmetle anıyorum." dedi.

EGM'DEN FETHİ SEKİN PAYLAŞIMI

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Ben Fethi Sekin Şimdi bir kez daha duysun hainler, bölmek mi bizi? Ne haddinize!” Gözünü kırpmadan ölüme yürüyen kahraman şehidimiz #FethiSekin’i rahmet ve minnetle anıyoruz. Şehitler Ölmez.”

FETHİ SEKİN KİMDİR?

Katliamı önlerken şehit olan Elazığ Baskil doğumlu şehit trafik polisi Fethi Sekin'in Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Doğancık köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Şehit polis Sekin'in 62 yaşındaki annesi Hatun Sekin'i 55 gün önce kanserden dolayı kaybettiği ve 66 yaşındaki babası Mehmet Zeki Sekin'in de eşini kaybetmesinden sonra İzmir'deki oğlunun yanına gittiği belirtildi. 6 kardeşi olan ve 8 yıldır İzmir'de bulunan şehit polis memuru Sekin'in cenazesinin de Baskil ilçesine bağlı Doğancık köyünde toprağa verileceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Fethi Sekin'i andı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehit Fethi Sekin'i andı