20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Sıfır 1 dizisinde yine olay, yine heyecan

Sıfır 1 dizisinde yine olay, yine heyecan

Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da, aşina olduğumuz suç dizilerinden hayli farklı bir yapıya sahip. Alışık olduğumuz üzere Sıfır Bir sadece bir intikam hikâyesini, bir hırsızlığı ya da bir katliamı anlatmıyor; aslında her sahnesinde daha derine, sosyokültürel bir arka plana göndermelerde bulunuyor. İşte bizde, izleyicileri için haber içeriğimizde dizinin yeni fragmanını ve geçen bölümde neler olduğunu sizler için hazırladık.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sıfır 1 dizisinde yine olay, yine heyecan

Yayınlandığı her bölümle olay olan Sıfır Bir 6. Sezon 2. Bölüm ile izleyicilerin beğenisine çıktı. Yeni sezonun ikinci bölümüne dair gelişmeler merak ediliyor. Haberimizde Sıfır 6. Sezon 2. Bölüm tek parça full HD izle seçeneklerine nasıl ulaşabilirsiniz ve geçen bölümün özetini de bulabilirsiniz.

 
Savaş ile Cihat artık bir an önce toplanıp içerideki ve dışarıdaki düşmanları yok etmenin yolunu arayacak. Tabi bu o kadar kolay değil. Hapishanenin yeni müdürü kimseye göz açtırmıyor. Nesih hamile karısını öldüren Gökhan'ı öldürmek için yemin ediyor. Artık düşmanlardan hesap sorma vakti gelsin. Tabi Gökhan'da Nesih ve çevresindeki herkesi öldürme niyetinde. 

Mahalle Cengo ve Burak abilik yaparken, hapishane de kaynıyor. Savaş ve Cihat her an tetikte, koğuşlarına baskın yapmaları an meselesi. Düşmanlarının gardiyan bağlantıları ve üstünlükleri hala sürüyor. Bu arada avukatta dışarı da Gökhan'ın peşinde. Avukat Gökhan'ı Nesih'e yedirirse çok güzel olacak. Yine heyecan dolu bir bölüm ile Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da 6.Sezon 2.Bölüm Fragmanı İzle 15 Mayıs 2019'da Blutv'de yayınlandı.

Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da 6.Sezon 2.Bölüm Fragmanı

Sıfır Bir 2. bölüm özeti Hamile eşini toprağa veren Nesih, intikamını almak için büyük bir yemin edecek ve Gökhan'ın peşine düşecek. Yaptığı kötülüklerin ardından herkesi kendisine düşman eden Gökhan, elini güçlendirmek için her yolu deneyecek. İki cephe arasında büyük bir savaş başlayacak... Savaş ise en sonunda hastaneden çıkacak ve yol arkadaşı Cihat ile aynı koğuşta kalmaya başlayacak. Dışarıda işler ne denli karışıksa, hapiste de aynı karmaşa devam edecek...

BluTV Sıfır Bir 2. bölüm full tek parça HD izle

Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Sıfır Bir 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek.

Sıfır Bir'ın 2. bölümünü BluTV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Sıfır Bir 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

BluTV'nin fenomen dizisi Sıfır Bir 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa BluTV.com.tr ve BluTV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Sıfır Bir 1. bölüm özeti

Mesut'un ölümünün ardından yerine geçecek isim için hızlıca çalışmalara başlayan Ünal Kaplan, Akif'in yakın zamanda başına bela açabileceğini de bilmektedir. Akif'in gücünü kırmak için ise biran önce Zeki'nin devreden çıkarılması gerekmektedir.

Ünal Kaplan, masasını korumak adına görüşmelere devam ederken Zeki meselesiyle Çakırbeyliler ilgilenecektir. Façalıların öncelikli hedefi de Ferman'ın ölümüne neden olan kişiyi bulup yok etmek olacaktır. İki ailenin bir kere daha aynı amaç etrafında toplanmasına sebep olan ortak düşmana ulaşmak için ise Esra ile işbirliği yapmak en iyi seçenektir. Yeğeninin ölümünün ardından acısını paylaşmak için soluğu sevdiğinin yanında alan Ömür ile ilgili İlyas'ın bir an önce bir karar vermesi gerekmektedir.

Hızır'ın üzerine gittiği bu konu, İlyas'ı yakın zamanda bir tercih yapmaya itecektir. Alparslan ise sevdiğiyle ilgili kararını çoktan vermiştir. Bu konularda amcalarından farklı olan Alparslan'ın, hayatıyla ilgili verdiği bu önemli kararın arkasında başka nedenler olması ihtimali ise çok yüksektir.

Sıfır Bir konusu

Dizi Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde bir grup gencin illegal olaylara karşı giriştikleri mücadeleyi anlatıyor. 20’li yaşlarda üç delikanlının; Savaş, Cio ve Özgür’ün, kadim dostları Cihat Sarsılmaz ve Anafor’la beraber kendilerini ortalarında buldukları düzen, zamanla onların değişmez kara bahtı olur. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından verilir.

Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur. Savaş ve ekibine başka çare bırakılmamıştır.İlk bölümü 1 Haziran 2016'da yayınlanan ve kısa sürede binlerce hayrana ulaşan internet dizisi Sıfır Bir'in ilk iki sezonu Youtube'da yayınlanmıştı. Dizinin yayın hakları 3. sezondan itibaren Blu Tv tarafından alındı. Dizinin 4. sezonu 7 Haziran 2018 Perşembe günü yayına başladı.

Parmaklıklar ardında herkesin kendi egemenliğini kurmaya çalıştığı ve mücadelenin kızıştığı 4. sezonda ekibin haksızlığa karşı savaşı son sürat devam edecek. 6. sezonda Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde Savaş ve arkadaşları ile illegal gruplar arasında mücadelenin çok daha çetin geçtiği sezon finalinde Savaş’ın vurulması akıllarda büyük bir soru işareti yarattı. Savaş’ın yaşadığının görüldüğü fragmanda Savaş ve arkadaşları, hem cezaevinde hem de Adana’nın sokaklarında mücadeleleri uğruna ölmeyi göze alacak.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dolarda grafikler yukarı yönlü hareket ediyor

Dolarda grafikler yukarı yönlü hareket ediyor