20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanıyor

Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanıyor

İstanbullu Gelin 86. bölüm duygu dolu anlarla izleyicisinin karşına çıkıyor. İstanbullu Gelin 86. bölüm fragmanını izleyen, pek çok dizi takipçisi, yeni bölümü merakla bekliyor. Diziyi yayın saatinde canlı olarak takip etmek isteyen dizi severler İstanbullu Gelin 86. bölüm canlı izle Star TV ve İstanbullu Gelin tek parça full izle YouTube tarzında aramalarını yoğunlaştırdı. Haberimizde, İstanbullu Gelin 86. bölüm canlı izle linkiyle birlikte, yeni bölüm hakkında detayları bulabilirsiniz...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanıyor

İstanbullu Gelin 86. bölüm canlı izle Star TV araması yapanlar haberimizde bulabilirler. Star TV ekranlarının duygu ve heyecan dolu dizisi İstanbullu Gelin 86. bölümüyle 24 Mayıs Cuma akşamı seyircisiyle buluşuyor. Yeni bölümü internet ortamından izlemek isteyen hayranları ise, İstanbullu Gelin 86. bölüm canlı izle Star TV ve İstanbullu Gelin 86. bölüm tek parça full izle YouTube tarzında aramalar yapıyor. 17 Mayıs akşamı yayınlanan İstanbullu Gelin son bölümde, Garip’in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmamış Esma’nın Garip’in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatmıştı. İstanbullu Gelin 86. yeni bölümde ise, Esma’nın konağa dönüşüyle Boranlar için artık yeni bir dönem başlamaktadır. Bu yeni sürece alışmak herkes için zor olsa da tüm aile bir arada olabilmek için büyük özveri göstermektedir. İşte, tüm merak edilenlere yanıt verecek olan İstanbullu Gelin 86. bölüm...

İstanbullu Gelin 86. bölümde neler olacak?

Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanıyor.
Esma’nın konağa dönüşüyle Boranlar için artık yeni bir dönem başlamaktadır. Bu yeni sürece alışmak herkes için zor olsa da tüm aile bir arada olabilmek için büyük özveri göstermektedir. Adem’in evliliği ve evlat edinme kararının yankıları aileye nefes aldırır. Umutlar yeniden yeşermekteyken Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanmaktadır.

İstanbullu Gelin 86. bölüm canlı izlemek için buraya tıklayın

İstanbullu Gelin 86. bölüm 1. fragman

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Garip’in ölümünü kabullenmek, Esma için kolay olmaz!

Garip’in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmadı. Esma’nın Garip’in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlattı. 

Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verdiler. Bunun için ise ilişkilerinde atmaları gereken bir adım vardı. Süreyya’nın Yaz için yaptığı çalışmayı Mert hazırladığı albümde kullanmak istedi.

Stüdyoya giren Süreyya her şeye rağmen enerjisini yüksek tutmaya çalışmaktaydı.

Garip’in ölümüyle Boran’lar için farklı bir süreç başladı. Esma’nın hastalığının iyice ağırlaşması onu akıl almaz bir sonuca götürdü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başakşehir ligi beraberlikle kapattı

Başakşehir ligi beraberlikle kapattı