21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Taraftarın sloganını Başkan Işık, Bakana iletti

Taraftarın sloganını Başkan Işık, Bakana iletti

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun hafta sonu Kütahya ziyaretinde stadyum konusunu gündeme getirdi. Taraftarların ‘Biz Stat İstiyoruz’ sloganını Bakan Kasapoğlu’na ileten Başkan Işık, Kütahya’nın stadyum talebi için seferber oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Taraftarın sloganını Başkan Işık, Bakana iletti

Hafta sonu Kütahya’ya biz dizi incelemeler ve açılışlar için gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, stadyum konusunu yeniden gündeme getirerek, Bakan Kasapoğlu’na konuyu iletti.

TARAFTAR STADYUM İSTİYOR

Taraftarların stadyum talebini yine taraftarların sloganı ile Bakan Kasapoğlu’na ileten Başkan Işık, “Kütahya’mızın en büyük talebi bir stat ihtiyacımız. Sadece taraftarlarımızın bir sloganı ile size bunu ifade etmek isterim. Taraftarlarımız ‘Biz stat istiyoruz’ temposu ile stadyumu talep ediyorlar. Bunu takdirinize sunuyorum” dedi.

STADYUM BİR KEZ DAHA GÜNDEME GELDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ı, makamında ziyaret etti. Bu ziyarette de Kütahya’nın stadyum talebini bir kez Bakan Kasapoğlu’na ileten Başkan Işık, Kütahyalıların yılladır dile getirdikleri en önemli taleplerden birisinin de stadyum olduğunu, Belediye Kütahyaspor’un 2. Ligde oynayacağı kaliteli bir stadyum ihtiyacı olduğunu vurguladı.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİYOR

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuşmasında Belediye Kütahyaspor’un başarılı bir sezon geçirdiğini, 67 takımın bulunduğu 3. Lig’de en başarılı iki takımın içinde olmaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade etti.

Başkan Işık, “İçinde bulunduğumuz 3. Ligde Belediye Kütahyaspor’umuzun en başarılı takım konumuna yükseldiğini de paylaşmak isterim. 3. Grupta lider Somaspor, 24 maçta 53 puan, ikinci grubun lideri Belediye Kütahyaspor en yakın rakibine 6 puan farkla 23 maçta 50 puanda. Yani Somaspor ile birlikte eşit durumdayız. Diğer takımlara başarılar diliyoruz ama, toplam 67 takım içerisinde, ilk ikide olmak bizi onurlandırdı, gururlandırdı” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Salihli Belediyesi sağlık çalışanlarının bayramını çiçekle kutladı

Salihli Belediyesi sağlık çalışanlarının bayramını çiçekle kutladı