22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem TBMM Başkan Vekili Celal: Türk dünyasında çok ciddi işler yapılıyor

TBMM Başkan Vekili Celal: Türk dünyasında çok ciddi işler yapılıyor

TBMM Başkan Vekili Celal Adan TÜRKİAD Genel merkezinin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Adan açıklamasında “Dünyanın bütün kalkınmış ülkelerinde iş yapanımız var Afrika’da iş yapanımız var dünyanın her doğu ülkelerinde iş yapanımız var. Yani bizim çok müteşebbis bir ruhumuz var. Türk dünyasında da çok ciddi işler yapılıyor.” Dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

TBMM Başkan Vekili Celal Adan TÜRKİAD Genel merkezinin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Celal Adan konuşmasında Türkiye’nin ve Türk dünyasının dünyanın genelinde önemli işler yaptığına vurgu yaptı. “Türkiye kalkınmış bir ülkedir Türkiye büyük problemlerini çözmüş bir ülkedir büyük bir gururla ifade etmek isterim ki dünyanın her yerinde iş yapanımız var dünyanın bütün kalkınmış ülkelerinde iş yapanımız var Afrika’da iş yapanımız var dünyanın her doğu ülkelerinde iş yapanımız var. Yani bizim çok müteşebbis bir ruhumuz var. Türk dünyasında da çok ciddi işler yapılıyor.” Olduğunu belirtti.

TBMM Başkan Vekili Celal Adan’ın açıklaması:

Türk devletlerinin bir araya gelmesi ile birlikte Kıbrıs’ta bu işe dahil edildi Macaristan gözlemci bir ülke olarak girdi. Oradaki gelişmeler büyük gelişmeler ve tüm dünyanın dikkatini çeken gelişmeler olarak kayda geçmesi gereken büyük olayı birlikte yaşıyoruz Ali külünk Bey’in toplantısına geldiğimizde İstanbul ticaret odası başkanını burada görünce büyük bir mutluluk duydum.

İstanbul ticaret odası başkanı milletin değerleri ile barışık daima millet iradesinden yana tablo koymuş çok değerli bir başkanımı bu tercihlerini kullanırken Türkiye’de bir sürü insanın milletin değerleri ile çatışmanın bir değer olduğuna inandığı hatta milletin değerleri ile çatışınca aydın olunacağının söylendiği 28 Şubat baskıları antidemokratik baskılara karşı direnen bir karakter olarak bildiğimiz başkanımızı aramızda görmekten mutluluk duyuyorum. Kendisinin ifadesiyle Türk dünyası girişimci adamlar derneğine girmişler. Türkiye kalkınmış bir ülkedir Türkiye büyük problemlerini çözmüş bir ülkedir büyük bir gururla ifade etmek isterim ki dünyanın her yerinde iş yapanımız var dünyanın bütün kalkınmış ülkelerinde iş yapanımız var Afrika’da iş yapanımız var dünyanın her doğu ülkelerinde iş yapanımız var. Yani bizim çok müteşebbis bir ruhumuz var. Türk dünyasında da çok ciddi işler yapılıyor

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel'e bayramdan önce iadei ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel'e bayramdan önce iadei ziyarette bulunacağım