23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Türkiye Kamu-Sen Adana'dan 'İki Devlet, Tek Millet' araç konvoyu

Türkiye Kamu-Sen Adana'dan 'İki Devlet, Tek Millet' araç konvoyu

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet GİRGEÇ’in Adana Valiliğine başvurusu üzerine yasal izni alınan ve Türkiye Kamu-Sen Adana’ya bağlı Şube Başkanları ve yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen İKİ DEVLET TEK MİLLET; NAHÇİVAN AZERBAYCAN OLACAK!” temalı araç konvoyu büyük ilgi gördü; şehirde heyecan yarattı. Konvoyun geçişi esnasında vatandaşlar cadde boyunca konuyu alkışladı, eşlik etmek istedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Kamu-Sen Adana'dan 'İki Devlet, Tek Millet' araç konvoyu

TÜRKİYE KAMU-SEN ADANA İL TEMİLCİLİĞİ “CUMHURİYET’İN 97. YILINDA İKİ DEVLET TEK MİLLET; NAHÇİVAN AZERBAYCAN OLACAK!” TEMALI ARAÇ KONVOYU GERÇEKLEŞTİRDİ!

Çukurova Tüyap Fuar alanında bir araya gelen Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliğine bağlı Şube başkanları ve yöneticileri burada araçlarını Türk Bayrakları ve Azerbaycan Bayraklarıyla donatarak; Dev Türk Bayrağı ile Dev Azerbaycan Bayrağı açıp İki Devlet Tek Millet yaşasın Cumhuriyet sloganları attılar.

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet GİRGEÇ, Ermeni zulmünün daha fazla devam etmemesi ve coğrafyamızda yaşanan bu gelişmeler karşısında, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti’nin Azerbaycan Cumhuriyeti’ne katılması şarttır, tarihi zorunluluktur, çok acil bir ihtiyaçtır, deyim yerindeyse hayat memat konusudur. Bölgemize huzurun ve barışın başka türlü gelmesi mümkün değildir. Ayrımız gayrımız yoktur, uzağımız yakınımız yoktur, iki devlet tek milletiz, aynı damarda akan kan, aynı tende atan canız. Biriz, beraberiz, Türkiye ile Azerbaycan’ız. Ve hep birlikte büyük Türk milletiyiz.

Çukurova Tüyap Fuar alanından hareket eden konvoy, Adana İl Emniyet Müdürlüğünün aldığı güvenlik tedbirleri eşliğinde Turgut Özal ve baraj yolu istikametinden devam edip Seyhan Sabancı Merkez Camii’nde sona erdi. Konvoya katılanlara teşekkür eden Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Adana 1 Nolu Şube Başkanı Durdu Mehmet Girgeç 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği olarak “CUMHURİYET’İN 97. YILINDA İKİ DEVLET TEK MİLLET; NAHÇİVAN AZERBAYCAN OLACAK!” temalı araç konvoyumuzu gerçekleştirdik. Desteklerinden dolayı camiamıza ve Adana İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Unutulmasın ki, Dağlık Karabağ Türk’tür, Azerbaycan Türklüğün öz yurdu, vazgeçilmez hakkıdır. Bu hakkın, hak sahibiyle buluşması can pahasına da olsa sağlanmalıdır. Katil ve terör devleti olan Ermenistan’ı nefretle lanetliyoruz. Yılanın başının mutlaka ezileceğine inanıyoruz. Bu süreçte Devletimizin sonuna kadar yanındayız.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mesut Yılmaz açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mesut Yılmaz açıklaması