19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün İlanlar Türk-Alman Üniversitesi 12 Öğretim Görevlisi alıyor

Türk-Alman Üniversitesi 12 Öğretim Görevlisi alıyor

Türk-Alman Üniversitesi 12 Öğretim Görevlisi alacak. Son başvuru tarihi ise; 5 Ocak 2022 olarak duyuruldu.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türk-Alman Üniversitesi 12 Öğretim Görevlisi alıyor

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Türk-Alman Üniversitesi 12 Öğretim Görevlisi alıyor. Son başvuru tarihi 5 Ocak 2022 olarak duyurulan ilanda yer alan bilgiler şöyle;

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden:
ÖĞRETİM ELEMANI ALIM İLANI

Üniversitemize “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca açıktan veya yeniden atama yoluyla, 2547 Sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca Öğretim Görevlisi alınacaktır.

İlan Tarihi                        :  22.12.2021
Son Başvuru Tarihi          :  05.01.2022
Ön Değerlendirme Tarihi:  10.01.2022
Sınava Giriş Tarihi          :  12.01.2022
Sonuçların Açıklama       :  17.01.2022

-   Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları taşıması gerekmektedir.
-   Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak 4'lük ve 5'lik not sistemlerinin 100’lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu Kararıyla belirlenir.
-   Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar  Hakkında  Yönetmeliğin  11.  maddesi  uyarınca,  "ilan  edilen  alanla  ilgili  bilgi  düzeyini  ölçecek  şekilde  yapılacak  bilim  alanı  sınav  notunun" Üniversitemiz Senato Kararı gereği; en az 55 puan olması gerekmektedir.
-   Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar  Hakkında  Yönetmelik'in  6.  maddesinin  2.  fıkrası  uyarınca  Üniversitemiz  Senato  Kararı  gereği;  Bilgi  İşlem  Daire  Başkanlığı,  Uzaktan  Eğitim Uygulama  ve  Araştırma  Merkezi,  Endüstri  İlişkileri  Koordinatörlüğü,  Kütüphane  ve  Dokümantasyon  Daire  Başkanlığı,  Hukuk  Müşavirliği  ve  Kalite Yönetim  Biriminde  görev yapmak  üzere  başvuran  adayların  Yükseköğretim  Kurulu  tarafından kabul  edilen  merkezi yabancı  dil  sınavından  İngilizce  dil belgesi sunmaları halinde en az 75, Almanca dil belgesi sunmaları halinde en az 65 veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şartı aranır.
-   Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'in 6. maddesinin 4. fıkrası uyarınca Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünde görev yapacak adayların Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 85 veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şartı aranır.

MUAFİYET:

Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek yüksekokullarının  Yükseköğretim Kurulu  tarafından  belirlenen  uzmanlık  alanlarına  atanacak  olanlarda,  yükseköğretim kurumlarında  öğretim  elemanı kadrolarında  çalışmış  veya  çalışmakta  olanlarda  merkezi sınav  şartı  aranmaz.  Yükseköğretim  kurumlarında  öğretim  elemanı  kadrolarında  çalışmış veya çalışmakta olanlar ALES muafiyetinden yararlanmayı talep edebilir. ALES muafiyetinden yararlanmak isteyenler, buna ilişkin dilekçe vermelidir.
Meslek  Yüksekokullarının;  Öğretim  Üyesi  Dışındaki  Öğretim  Elemanı  Kadrolarına Yapılacak  Atamalarda  Uygulanacak  Merkezi  Sınav  ile  Giriş Sınavlarına  İlişkin  Usul  ve Esaslar  Hakkında  Yönetmelik’in  6.  maddesinin  4.  fıkrasında  kapsamındaki  Öğretim Görevlisi  kadroları  haricindeki  öğretim elemanı kadrolarına yapılacak başvurularda yabancı dil şartı aranmaz.

İSTENİLEN BELGELER:

1-Başvuru Formu (www.tau.edu.tr adresinden ulaşılabilir.) 2-Özgeçmiş
3-Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
4-Öğrenim Belgeleri ve transkript
5-Yabancı ülkelerden alınmış diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından onaylanmış denklik belgeleri
6-Yabancı  Dil  Belgesi  (Uluslararası  İlişkiler  Koordinatörlüğü  için  en  az  85  puan,  Bilgi  İşlem  Daire  Başkanlığı,  Uzaktan  Eğitim  Uygulama  ve Araştırma  Merkezi,  Endüstri  İlişkilerine  bağlı  Kariyer  Merkezi,  Kütüphane  ve Dokümantasyon Daire  Başkanlığı,  Hukuk  Müşavirliği ile  Kalite  Yönetim Birimi için ingilizce dil belgesi en az 75 puan, almanca dil belgesi ise 65 puan)
7-Ales Belgesi (en az 70)
8-2 adet fotoğraf
9-Erkek Adayların askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduklarını gösterir belge
10-Varsa  Onaylı  Hizmet  Belgesi/Tecrübe  Belgesi  (Daha  önce  kamu  hizmetinin  yerine  getirildiği  kurum  ve  kuruluşlardan  alınacak  onaylı  hizmet belgesi)

-   Başvuruların şahsen veya posta yolu ile kadronun ilan edildiği birime yapılması gerekmektedir.
-   Postada  meydana  gelebilecek  gecikmeler  dikkate  alınmayacaktır.  Başvuruların  ilanda  belirtilen  son  başvuru  tarihinde  Üniversitemize  ulaşmış olması gerekmektedir.
-   Başvuru sırasında yukarıda belirtilen belgelerin onaylı suretlerini ibraz etmeleri gerekmektedir.
-   Adaylar ilan edilen kadrolardan ancak birine başvuru yapabilir. Aynı ilan dönemi içinde birden fazla kadroya başvuru yapılması halinde adayın başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
-   Üniversitemiz web sayfasında yapılacak duyurular tebligat mahiyetinde olduğundan ayrıca kişilere yazılı tebligat yapılmayacaktır.

*  Üniversitemiz uygun gördüğü takdirde ilanın her aşamasını iptal edebilir.

Ayrıca ilana ait bir düzeltme ilanı geçildi, burada yer alan bilgiler ise şöyle;

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlüğünden
DÜZELTME İLANI


20 Aralık 2021 tarih ve 31695 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan "Öğretim Üyesi" ilanımızın 10. sırasında yer alan Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü Uygulamalı Sosyoloji Anabilim Dalına ait nitelik aşağıdaki haliyle değiştirilmiştir.
 

-İlgili alanda çalışmaları bulunmak.


İlan olunur.

 

Detaylı bilgi ve ilana ulaşmak için tıklayınız.

İlgili ilanın düzeltme ilanına ulaşmak için tıklayınız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Turkovac ne zaman uygulanacak? Yerli aşının hastanelerde uygulanma tarihi belli oldu!

Turkovac ne zaman uygulanacak? Yerli aşının hastanelerde uygulanma tarihi belli oldu!