09 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Veba saçan Ali, sizin video çok uzun sürmez mi?

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Veba saçan Ali, sizin video çok uzun sürmez mi?

          Yüzünü gördüğümde, adını duyduğumda aklıma sadece İngiltere gelen Ali Babacan, %0’lık partisinin reklamını yapabilmek için sürekli MHP’ye sataşıyor. Geçtiğimiz gün yine bunu yapmış. Hadi biz de onun bu reklam olma debelenmesine yine katkı sunalım.

          İngiltere Büyükelçisi ile kapalı kapılar ardında yaptığı istişarelerle Türkiye’ye veba getirecek Deva’yı kuran Ali Babacan, İl Başkanları toplantısında “Sayın Bahçeli’ye bir video izletmek istiyorum, Sayın Erdoğan da izlesin, asıl onlara soruyorum bunca hakareti yapıp, birbirinizle ilgili ileri ifadeler kullanıp siz nasıl birbirinizin yüzüne bakıp el ele tutuşabiliyorsunuz” diyerek bir video izletmiş ve Sayın Erdoğan ve Bahçeli’nin geçmişte birbirine karşı yapmış olduğu sert, ağır eleştirilerden bir derleme yapmış… İngiliz’e hizmet eden zekâsı ancak buna yetmiş. Elbette yapabilir, izletebilir. Buna diyecek bir şeyimiz yok…

Ama zekâsı şuna hiç mi yetmemiş?

          Bu ülkede sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli mi birbirine karşı ağır ifadelerde ve eleştirilerde bulundu?

6+HDP Genel Başkanları birbirine “öf” bile demedi mi?

          Sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin geçmişte birbirine yaptıkları eleştiriler konuşulur, onlar tartışılır, onların videosu yapılır diye bir siyaset kuralı var da bizim mi haberimiz yok?

Çizgi film kılıklı Ali Babacan’ın zekâsı ve hafızası yetmiyorsa biz kendisine hatırlatalım?

          Mesela Ali Babacan Ekonomi Bakanı olduğu dönem kendine “Ali Babacan’a güvenmek hata” ve “Ali Babacan Dubai’de attığı imzayla Türkiye’ye ihanet etti. O anlaşmayı biz deşifre ettik. İşte o anlaşmanın altına imza atan kişiler eninde sonunda yargılanacaklardır” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na niçin teslim olmuştur? Ya da “Ne ilkokul 3 matematiğini, ne de bütçe okumayı biliyor”, “CHP iktidar olursa Türkiye’nin sonu Yunanistan gibi olur!” dediğin Kemal Kılıçdaroğlu’na niye paspas oldun?

          Aynı kaynaktan beslendiğin Ahmet Davutoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı şu muhabbete ne diyorsun?

  • Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu’na şunları söylerken:

“Davutoğlu ileri derecede geri zekâlı.”
“Davutoğlu, Türkiye’nin en çapsız Dışişleri Bakanı’dır.”
“Herhalde onu (Davutoğlu) dinleyen pek çok ülke -affedersinizkıçıyla gülmüştür.” “Davutoğlu’nun espri zekâsı gelişmemiş, karikatür gibi adam. O devleti bilmez, tanımaz, ayakları yere basmaz, ne söylediğini bilmez.”

  • Ahmet Davutoğlu Kemal Kılıçdaroğlu’na şunları söylerken:

“Kılıçdaroğlu cahil ve çakma Gandhi.”
“Kılıçdaroğlu adam olmadığını göstermiştir, insan olmadığını göstermiştir.“
“Kılıçdaroğlu edepsiz ve akılsızdır.”
“Kılıçdaroğlu tıbbı muayeneden geçmesi gereken bir hastadır.”
“Seviyesiz”, “Terbiyesiz”, “Küstah”
“Ben O’nu adam sınıfından da saymıyorum; adam müsveddesi demeyi bile kendisine çok görüyorum.”
“Hayatım CHP zihniyetiyle mücadele etmekle geçti.”

***

Eee ne oldu siyasi veba saçan Ali Babacan?

6+HDP’li masadaki diğerlerinin birbirine dediklerini de hatırlatalım mı?

          Mesele Sayın Erdoğan ve Bahçeli üzerinden video oluşturmaksa, siz toplam 8 genel başkansınız ve sizinki daha uzun sürer değil mi?

Ah siyasi zekâ fukarası Babacan ah…

Seni kukla gibi piyasaya süren İngiltere’nin zekâsı bu kadar mı düşüktü?

          “Recep Tayyip Erdoğan olmasa seni sığır çobanı yapmazlardı” diyen dedelere madara olasın diye mi seni piyasaya sürdüler?

          Ali Babacan, geçmişte Sayın Bahçeli ve Erdoğan’ın birbirine söylediği sözler üzerinden ne denemeye çalışıyorsan boşa kürek çekiyorsun? “Anayasa’nın ilk dört maddesinin değişmesini uygun atmosferde konuşabiliriz”sözlerinle…

HD(P)KK ve terörist Demirtaş’a sahip çıkan sözlerinle…

FETÖ’nün Ergenekon, Balyoz kumpaslarına sahip çıkan sözlerinle…

          Veba saçan partinde yabancı diplomatlara Türkiye’nin bilgilerini satarken yakalanan yöneticilerinle…

Yeterince kimliğin, kişiliğin, karakterin ortalığa saçılmıştır.

          Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, milli ve manevi değerlere sahip çıkma, terörle mücadele, Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtarılması, Türk Dünyasının birbirine daha çok sarılması, Kıbrıs’ın milli çizgiye getirilmesi, Ayasofya’nın ibadete açılması, Mavi Vatan, milli savunma teknolojileri, kıtaları birbirine bağlayan köprüler konusunda el ele, gönül gönüle birbirinin yüzüne bakıyor da; geçmişte hem birbirine hakaret edip, tek hedefi HD(P)KK sahiplenmesi, terörist Demirtaş avukatlığı olan sizler yüz yüze nasıl bakıyorsunuz?

“Birbirimize bakınca kendimizi görüyoruz” diyorsunuz değil mi?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *