07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram

Sende Atatürkçülük hassasiyeti mi var Uğur Dündar?

YAYINLAMA:
Sende Atatürkçülük hassasiyeti mi var Uğur Dündar?

Atatürk’ün miras bıraktığı CHP’nin başında kim var?

Atatürk’e düşmanlığında şüphe olmayan, Atatürk’e karşı bir kin birikimi olduğu kesinleşmiş Kemal Kılıçdaroğlu… Aksini iddia edecek varsa buyursun etsin!

CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturur oturmaz ilk kurduğu cümlesi “Bizi hala 1930’ların CHP’si gibi görmeyin. Dünya değişiyor, biz de değişiyoruz. Yeni şeyler söylüyoruz. Demokrasi ve özgürlüğü savunuyoruz’’ olan bir Kemal Kılıçdaroğlu’ndan ne bekliyoruz ki zaten?

‘Laf olsun’ diye bekleyen, bilinçaltındaki Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme suçluluğunu bilen CHP’nin fosil ve müzelik amigosu, CHP-PKK iş birliğinin şakşakçısı, çakma Atatürkçülüğün bayraktarı Uğur Dündar, sosyal medya hesabından "Atatürk'ün kurduğu CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26 Ağustos'ta, aziz milletimizin istiklâlini kazanmasıyla sonuçlanacak Büyük Taarruzu ve Atatürk'ü anmadı! Evet Tayyip Bey andı, Kemal Bey anmadı! Hayal kırıklığımı anlatmakta sözcükler yetersiz kalıyor!.." paylaşımı yapmış!

Sanki CHP’nin nasıl bir zihniyet tarafından yönetildiğini bilmiyor, sanki Kemal Kılıçdaroğlu’nun zihin kodlarını hala öğrenmemiş gibi davranıyor. Bildiği, öğrendiği ve kaç defa şahit olduğu halde öncesinde olduğu gibi son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Kemal Kılıçdaroğlu’nu canla-başla destekledi. Bu uğurda seçimlerden önce gazete, televizyon ve sosyal medyada bize karşı mücadelesinde kurduğu kumpasları da kaleme almıştım.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanıp da Atatürk’ü yine anmasaydı, Uğur Dündar bu “sözcükler yetersiz kalıyor” twitini atar mıydı? Asla atmazdı. Çünkü kibir deryasında yüzen Uğur Dündar, “Seçimi ben kazandırdım” diye kendine pay çıkaracağını bildiğimiz için bu işlere hiç girmeyeceğini de biliyoruz. Nasıl olsa “seçimi kaybettin” diye Kılıçdaroğlu’na gelen vuruyor, giden vuruyor. Uğur Dündar da vurmuş çok mu?

Çakma Atatürkçülüğün bayraktarı Uğur Dündar!

Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek, parçalamak için kurulan terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile ittifakına, iş birliğine hangi gün karşı çıkmıştı? Bu Atatürk’ü anmamasından daha rezil bir hal değil miydi?

Terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı YPG’ye övgüyü, terörist Demirtaş’a özgürlüğü ağzından düşürmeyen, katıldığı PKK’nın televizyon kanalı IMC TV’de Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Anayası’nın değiştirilmesi teklif dahi edilemez ilk dört maddesini değiştirmekten bahseden, HDP ile Anayasa taslakları hazırlayan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ölümüne destekledin ama Atatürk’ü anmadı diye “Sözcüklerin yetersiz kaldı” öyle mi Uğur Dündar?

Sen de başka şeyler eksik kalmış bence!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atatürkçülüğünü ne zaman gördün de şimdi onda Atatürkçülük arıyorsun?

Seçimlerden önce vardı da şimdi mi kayboldu?

Çakma Atatürkçülüğün bayraktarı Uğur Dündar, sana tekrar soralım.

Mustafa Kemal’in askerleriyiz gibi bir sloganı doğru bulmuyorum. Militer bir dil olmasından öte, birey olmanın önüne geçen bir ifade” diyen ama teröristbaşlarına “Komutanım” diye hitap eden Canan Kaftancıoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu tarafından İstanbul İl Başkanı ve adeta CHP’nin sembol ismi yapılırken Atatürkçülük aradın mı?

Ne araması üstüne bir de CHP’nin çürümesine ve Canan Kaftancıoğlu’nun CHP’de sembol isim olmasına cilalama yaptı.

Kendi gibi “Çakma Atatürkçü” olan Yılmaz Özdil’in yerel seçimlerden sonra “Şunu demiş, bunu demiş filan, geç bunları geç... Oylarımızın çalınmasını önleyen insandır Canan Kaftancıoğlu, yanındayız.” diye twit attığında “Değerli kardeşim Yılmaz Özdil’in twitinin altına imzamı atarak paylaşıyorum” diyen de bizzat bu Uğur Dündar’dı.

O yüzden Uğur Dündar, bu suçluluk psikolojisinde Kemal Kılıçdaroğlu’nda Atatürkçülük arama trajedisini bıraksın!

Uğur Dündar’ın ne Atatürk hassasiyeti varmış ki, Kemal Kılıçdaroğlu’nda Atatürkçülük arıyor?

Tarih Kemal Kılıçdaroğlu’nu, CHP’nin başında Atatürk’e en büyük ihanetleri yapan Genel Başkan olarak anacağı gibi, Uğur Dündar gibi yazarları da bu ihanete diliyle, kalemiyle destek veren olarak anacaktır.

CHP içinde bu kadar Atatürk düşmanı cirit atarken, Atatürk’ün miraslarına düşmanlıkta birleşen CHP-HD(P)KK ilişkisine zerre sesini çıkaramayan Uğur Dündar, sen sanırım Ziya Paşa’nın dediği gibi 'Sen herkesi kör, âlemi sersem mi sanırsın?'

Tribünlere oynayarak aklınca çakma Atatürkçülüğüne kredi toplamaya çalışıyorsun. Biz seni çok iyi tanıyoruz Uğur Dündar!

Yapman gerekeni söyleyelim, bu işlere hiç girmeden bugüne kadar CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihanetlerine susmandan dolayı özür dile ve köşene çekil artık…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *