07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram

PKK eylemi üstleniyor, bunlar "PKK yapmadı" diyor

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
PKK eylemi üstleniyor, bunlar "PKK yapmadı" diyor

Terör örgütleri, Türkiye’de ne zaman bir terör eylemi gerçekleştirirse bu eylem aynı zamanda tüm dostu-düşmanı tanıtacak refleksleri de ortaya çıkarmaktadır. Terör örgütü PKK’nın bir kolu olan “Ölümsüzler Taburu’nun”, İçişleri Bakanlığına yapılan terör saldırısını üstlenmesinden sonra da aynen böyle oldu. Fitne eken, rol yapan, timsah gözyaşları dökenler bu atmosferde ayrı bir dikkat çekiyordu.

Devlet kurumları içinde çatışma yaratmaya çalışan, terör eylemini sanki terör örgütü değil de devlet organize etmiş gibi algı yaratan, PKK’yı lanetlemek yerine Türk devletini suçlayan propagandalarda bu işin çabasıydı.

Terör örgütü PKK, İçişleri Bakanlığına yaptığı terör saldırısını “Bu büyük ve tarihi eylem Rojhat Zilan ve Erdal Şahin yoldaşlarımız tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu eylemi gerçekleştiren Apocu ölümsüz fedaileri saygı ve minnetle anıyor, bu kahraman eylemcileri ve bu eyleme katkı sunan tüm yoldaşları kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde üstlenirken, CHP ve ittifak uzantıları ise öküz altında buzağı arama algıları yapmaya başlamıştır. Aynısını diğer terör saldırılarında da yapmışlardı. Terör örgütü PKK ile iş birliği yapıyorlar, siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapıyorlar ama nasıl oluyorsa PKK’nın üstlendiği terör eylemleri için “Yok yok PKK yapmamıştır, hükümetin parmağı var gibi” algısı yaratmaya çalışıyorlar.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın, "Saray'ın iki seçim arasında sıkıştığında terör kartına nasıl sarıldığı hala hafızalarımızda." diyerek, ihanet sicili bir hayli bozuk olan CHP’nin devrimci teyzesi Ayşenur Arslan ise Halk TV’de, “Belki kendisini patlattı denilen kişi, terörist üzerinde ya da arabada uzaktan kumandalı patlayıcı olduğunu bilmiyordu. Çünkü o kadar manasız ki gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız her şeye aykırı durup dururken kendini patlatmış. Ama esas olarak bu benim aklıma takılan şeylerden biri iddia edemem elbette. Ama bir arabanın şoförü öldürülerek neden... O kadar kolaydır ki kilidiyle açacaksınız düz kontak çalıştıracaksınız bombayı şey yapıp gideceksiniz. Ankara'da bunu yapmak varken neden Kayseri'de birini öldürerek ben geliyorum, bombalar sırtımızda, tabanca belimizde mi, nedir yani?” yorumuyla PKK’yı aklama işine girmişlerdir. Sadece bunlar mı? Hayır… CHP merkezli ittifak içinde birçok siyasetçi, yazar-yorumcu buna benzer algı çalışması yapmaktadır.

Çok net soruyorum: İş birliği ve ittifak yaptığınız terör örgütü PKK’nın açıklamasına güvenmiyorsanız niçin onlarla birliktesiniz?

Çoluk çocuk, yaşlı-genç demeden onbinlerce kişiyi öldürmüş, binlerce askerimizi, polisimizi şehit etmiş, otorite kurmak için kendi içinde bile binlerce mensubunu infaz etmiş, kanlı misyonu sadece emperyalizm köpekliği olan terör örgütü PKK; sanki tarihinde hiçbir şiddete, terör eylemine karışmamış gibi pazarlayıp, üzerinden Türk devleti ve hükümetini suçlayan senaryolar yazmak alçaklık değil de nedir?

Utanmasalar “PKK iyilik meleği, Türk devleti şeytan” diyecekler. Gerçi yaptıkları yorumların amacı da bu değil mi?

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Temel Karamollaoğlu, Ümit Özdağ daha dört ay önce terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile aynı hedef için birleşmiş ve HD(P)KK’nın her tehdidine boyun eğmiş siyasiler sizler değil misiniz? Terörü kınayan timsah gözyaşlarınıza kim inanır?

İçişleri Bakanlığına yapılan hain saldırıdan sonra “Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin ülke olarak hep beraber mücadele edeceğiz, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz!” diye açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, HDP-Kandil seni kara kaşın kara gözün için mi desteklemişti? Yoksa onların hain emellerine yol açmaya söz verdiğin için mi?

Türk Ordusu’nun terörle mücadelesine çamur bulaştırmaya çalışan Sezgin Tanrıkulu’na ve teröristbaşı Öcalan’ı övdüğü için tutuklanan Merdan Yanardağ’a daha geçtiğimiz haftalarda sahip çıkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu basit tiyatroları artık bıktırmıştır.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun arka planda sözler vererek HDP ile kurduğu ittifaka sesi çıkmayan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim zamanında Van mitinginde PKK’lıların attığı “Dişe diş, kana kan. Seninleyiz Öcalan” sloganlarına kulağını tıkayan Meral Akşener ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya “Ben 'dur' dedim durdu, 'gel' dedim geldi." diyerek partisine aldığı Kürşat Zorlu’yu “geçmiş olsun” demeye göndermiş…

Her yanlarından riya ve samimiyetsizlik akıyor. Dört ay önce HD(P)KK ile Türkiye’yi yönetme planları yap, şimdi ise sözde terör örgütü PKK’yı kınama pozları ver. Hadi ordan!

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli “Bölücü terör örgütü karşısında şaibeli ve şüpheli duruş sergileyen, canilere sahip çıkan veya onlardan medet uman kim varsa, durumunu tekrar gözden geçirmeli, hıyanetle çakışan yollarını derhal ve ön şartsız ayırmalıdır.” derken haksız mıdır?

Terör örgütü PKK, Türkiye, Irak ve Suriye’de darbe üstüne darbe yemektedir. Hal bu iken CHP merkezli ittifakın PKK’ya sahip çıkmayı sürdürmesi Türkiye Cumhuriyeti’ni arkadan hançerlemektir. PKK’nın üstlendiği terör eylemine bile, PKK’yı aklamak için senaryolar yazan bu zihniyet, terör örgütlerine hain bir nefes olmaktadır. Ama onlar ne yaparsa yapsın, PKK’lı teröristler sarı torbanın içine leş olarak girmeye devam edecektir.

Yorumlar
N
Nazim Arat 1 yıl önce
Faik Oztrak böyle beyanatlari ile seviyesini belirlemiştir. Ychp yakışan bir açıklama yapmıştır. Araturkun chp olsa pkk, feto, lgbt sevdası olurmu oy icin
BEĞENME
0
CEVAPLA