06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram

Herkesi kör, âlemi sersem sanıyor!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Herkesi kör, âlemi sersem sanıyor!

Ortaya koyduğu siyasetinde hiçbir doğru ve tutarlı bir akıl yürütme ya da mantıklı bir şekilde düşünme yok. Bir dediği kesinlikle diğerini tutmuyor. Onun adı Kemal Kılıçdaroğlu… Ne hazindir ki böyle bir adam; devlet adamı, komutan, önder olma konusunda bir deha olan Atatürk’ün miras bıraktığı CHP’de 13 yıldır Genel Başkan… En acı olan da böyle bir adam Cumhurbaşkanlığı seçiminde %47,82 (25.504.552) oy aldı. Tüm siyaset bilimcilerinin üzerinde tartışması gereken bir konu değil mi bu?

En son papağan tekrarı ve tutarsızlığı ise Irak ve Suriye tezkeresine karşı çıkmak için geliştirdiği “Yabancı asker postalı istemiyorum” manipülasyonudur.

Bir de “Cumhuriyet'i kuran bir parti, kökleri Kuvayımilliye'de olan bir parti, nasıl olur da yabancı askerlerin Türkiye'ye gelmesine izin verir?” şeklinde beylik cümleler kurmaz mı? Yahu laga-luga yapmayı bırak, sen 2015 yılından bu yana her seçimde, her olayda HD(P)KK ile işbirliği ve ittifak yapan adam değil misin?

“Terör varsa, Türkiye'yi tehdit ediyorsa, TSK, yani güvenlik güçlerimiz gider, müdahale ederler.” diyorsun ama Türk Ordusu’nun terör örgütü YPG’yi temizlemek için başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu hakkında "Afrin'e girmeyelimAfrin'e girilmesini asla doğru bulmuyorum" diyen de sensin. CHP’nin tüm unsurları ve Türk Tabipler Birliği gibi -CHP ve HDP’nin arka bahçesi olan- yapılar bu operasyona bizzat karşı çıkmadılar mı?

Yahu Afrin’deki terör örgütü YPG’ye yapılan operasyona karşı çıkmayı bırak! Sen direkt Türk Ordusu’nun temizliğini yapmaya çalıştığı PKK’nın uzantısı YPG için “YPG terör örgütü değil, vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum” cümlelerini kurarken nasıl oluyor da utanmadan bu konular üzerinden ahkâm kesiyorsun? 

Bununla da yetinmedin, katıldığın bir televizyon programında Didem Arslan Yılmaz “Türkiye’nin beka sorunu olmayacak diyorsunuz da, Suriye’nin kuzeyindeki Amerika’nın varlığını ve oradaki silahlı güçleri, YPG’yi nasıl desteklediğini biliyorsunuz” tespiti yaparken, sen ona “Türkiye'nin beka sorunu yok, onlar bize mi saldıracaklar? Hayır efendim.” cevabını vermiştin.

Türkiye 2016 yılından bu yana Fırat Kalkanı, Barış Pınarı, Bahar KalkanıZeytin DalıPençe-Kilit adını verdiği birçok operasyon yaptı. Hepsinde de PKK’ya (YPG/PYD), DEAŞ gibi terör örgütlerine ağır darbeler vurdu. Ne zaman Türkiye’yi zora sokacak yabancı asker postalı gördün? Dünyada zaten bu tür şeytani işleri hep ABD ordusu yapar, onda da zaten ABD’nin eğittiği, donattığı, tatbikat yaptığı terör örgütü YPG’nin safını tutmuyor musun? Derdin ne o halde?

Terör örgütü PKK’nın Suriye kolu olan ve tüzüğünde “Abdullah Öcalan'ı lideri kabul eder” yazan YPG ve PYD’yi, başta sen olmak üzere tüm CHP kadrosu övmedi mi, devlet kurmaları gerektiğini söylemediler mi?

Yahu Kılıçdaroğlu, Tunceli yaylalarında senin hiç arı yetiştirici eşin, dostun, akraban yok mu? Sana bol bol kavanozda bal göndersinler. Uzmanlar biliyor ve söylüyor ki beyin hücrelerinin çalışması için gerekli olan şekeri en doğal halde barındıran balın zihinsel fonksiyonları ve hafızayı güçlendirme özelliği balda bir hayli mevcuttur.

Bol bol kaşıkla, belki zihinsel fonksiyonların harekete geçer ve hafızanı güçlendirirsin.

Zaten zihinsel fonksiyonların yerinde olsa, hafızanda sorun olmasa “Yabancı asker postalına” dair üfürükler savurduktan beş dakika sonra PKK/YPG irtibat/iltisaklı Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala için “Niçin hapisteler?” gibi ihanet sorusu sormazdın.

PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş, Türk devletine “YPG Fırat’ın ötesine geçecek, sen de mal mal bakacaksın” diye alçakça seslenen, Osman Kavala da yurt dışında PKK/YPG/PYD toplantılarını organize eden Kızıl Şeytan değil mi?

Safınız belli, niyetiniz belli, düşünceniz belli iken bir de utanmadan komedi eseri olarak CHP Genel Merkezi’ne "Türkiye'de yabancı asker postalı istemiyoruz" pankartı asmışsınız.

İşbirliğini HD(P)KK ile yap.

PKK’lı teröristlere özgürlük iste.

Terör örgütü YPG/PYD sevdanı dünyaya duyur.

Sonra çık "Türkiye'de yabancı asker postalı istemiyoruz" nutukları at. Türkiye’deki yabancı asker postalı senin dışında kimse değil.

Ha bir de “Teröristler bana saldırdı, bir askerimiz şehit oldu. Size saldırmadı.” hikâyesini geçtiğimiz gün yine dillendirmişsin. Yok böyle bir durum. Terör örgütü PKK sana niye saldırsın? PKK’ya karşı ne düşmanlığın var ki? Kaldı ki bize inanmıyorsan siyasi uzantısıyla sürekli iş birliği yaptığın terör örgütü PKK’nın, saldırıdan sonraki “Eylem esnasında askeri aracın arkasında sivil bir konvoyun olduğu fark edilmiş ve zaten Kılıçdaroğlu’nun bindiği araç atış mesafesine girmesine rağmen herhangi bir atış yapılmamıştır. Burada CHP ve Kılıçdaroğlu kesinlikle herhangi bir biçimde hedeflenmemiştir” açıklamasına kulak ver. 

Terör örgütü PKK’nın senin konvoyundaki güvenlik güçlerimize saldırısından sonra defalarca HD(P)KK ile ittifak yapmanın, YPG’ye sahip çıkmanın, PKK’lı teröristlerin serbest bırakılmasını istemenin, PKK’ya hizmet eden HDP’li Belediyelere kayyum atanmasına karşı çıkmanın, PKK’nın kapatılan gazete ve televizyonlarına destek vermenin, Türk Ordusu’nun terör örgütüne yönelik operasyonlarına karşı çıkmanın bize gerekçelerini anlatabilir misin?

Terör örgütü PKK sana saldırdı, sen de PKK’ya daha çok sahip çıkmaya başladın öyle mi? Yahu senin doğru ve tutarlı bir tane eylemin, söylemin yok mu?

Sen, Tunceli yaylalarından beyin fonksiyonlarını çalıştırmak ve hafızanı güçlendirmek için bal istemeyi unutma… Bir de senden isteğimiz herkesi kör, âlemi sersem” görmeyi bir an önce bırak. Çok komik oluyorsun çok!

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *